De trodde inte de skulle kunna bli gravida på grund av hans förlamning.
1 av 2
De trodde inte de skulle kunna bli gravida på grund av hans förlamning. - Foto: Pixabay / imgur @ 9gag
Trots låga odds blev de gravida ändå!
2 av 2
Trots låga odds blev de gravida ändå! - Foto: Imgur @ 9gag

Amanda blev gravid mot alla odds – parets roliga bild avslöjar miraklet

Ett par från USA var säkra på att de inte kunde få barn på grund av en förlamning. De hade fel, vilket den roliga bilden tydligt visar.


Todd Kreigh och Amanda Diesen träffades på ett rehabiliteringscenter. Han var patient och hon sköterska. Han var nämligen med i en motorcykelolycka och blev paralyserad från magen och neråt för några år sedan, skriver Refinery29.

De blev kära på studs och flyttade ihop. Chansen att Amanda Diesen skulle bli gravid var mycket låg. Men, av vad man nästan kan säga är ett mirakel, så blev hon det ändå!

De berättade för familj och vänner genom att lägga ut en rolig bild på deras imgur (ungefär som Instagram). Det skickade även bilden till 9gag med texten "vi har hört att ni gillar när paralyserade personer lyckas trots dåliga odds".

Imgur @ 9gag

Todd Kreight ser lagom nöjd ut och på väggen bakom dem står det "den funkar fortfarande". Till refinery29 säger Amanda Diesen att de brukar säga att de är de roligaste personerna de vet. Det kan vi väl nästan hålla med om?

Läs också Ministerns babylycka: "Jag är väldigt glad"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ja till säkerhetslag i Hongkong

Costcos brakförlust – så mycket gick de back 2023

Costco Wholesale etablerade sig i Sverige 2022 och fler varuhus är redan på gång. Men hur gick det egentligen för den amerikanska butiksjätten under deras första år i Sverige?

Föräldrar åtalas – stängde in barn i källare

Ett föräldrapar i Halmstad åtalas för olaga frihetsberövande av sina barn. Enligt misstanken ska de ha stängt in barnen i en mörk källare, och pappan är också misstänkt för flera fall av misshandel.

223 miljoner till regionerna för fler AT-läkare

Regionerna får 223 miljoner kronor för att utöka antalet AT-läkare för att kunna säkerställa kompetensförsörjningen, meddelar regeringen i ett pressmeddelande.

Rusning efter vapenlicenser oroar palestinier

Kriget mot Hamas har lett till en rusning efter vapenlicenser bland vanliga israeler. Medborgarna känner sig säkra när de kan "neutralisera beväpnade terrorister", hävdar säkerhetsminister Itamar Ben-Gvir. Men bland palestinier i Israel ökar oron.

MP: Höj reduktionsplikten och inför vägskatt

MP vill återinföra reduktionsplikten men inte låta den påverka priset vid pump. Istället vill partiet bekosta den med en slags vägskatt som främst ska tas ut på bilkörning i städer.