Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katie avslöjade tonårsdotterns dåliga lögn med den här sjuka bilden

- 06/03/2017, 17:24
Katie Scarlett O'connor avlsöjade dotters lögn.
1 av 3

Katie Scarlett O'connor avlsöjade dotters lögn.

Hon kom hem med en orange fot.
2 av 3

Hon kom hem med en orange fot.

Faksimil Facebook

Katie med sin familj.
3 av 3

Katie med sin familj.

Faksimil Facebook

Om du är tonåring kommer det här garanterat få dig att tänka igenom dina lögner nästa gång.

Som tonåringar har vi alla med säkerhet dragit minst en, kanske tusen, vita lögner. Oftast i tron att våra föräldrar ändå inte fattar, så varför behöva förklara? Och ja, sen blir lögnen ett faktum.

Men brittiska Katie Scarlett O'connor lät sig inte luras av sin dotter Chloe, vilket Mirror har skrivit om.

En dag när Katie kom hem från jobbet upptäckte hon nämligen att hennes fot var knall-orange. Terracotta för att vara precis.

"Detta, mina damer och herrar, är min fot en vecka efter att jag kom hem från 15 timmars vakt. Jag tog av min sko och upptäckte att foten hade en underbar djup ton av terracotta," skrev Katie i ett inlägg i Facebookgruppen Part-Time Working Mummy. Inlägget har nu delats öve 1 600 gånger.

Faksimil Facebook

Om din egen fot hade bytt färg efter en dag i dina egna skor hade du antagligen misstänkt att någon mixtrat lite med dina skor. Men när man har en 14-årig dotter är det ju fullt rimligt att misstänka att det inte är någon som har gjort detta för att jävlas, utan för att använda de själva.

Men Chloe nekar givetvis till att ha använt brun utan sol (som ska ha stått i Katies garderob i ett år...). Inte heller har hon smetat in krämen med en strumpa som hon sedan lagt tillbaka i sin mors låda.

Inte alls.

Bildkälla

"Av någon anledning tror jag inte riktigt på henne," skriver Katie i inlägget.

Hon vädjar också om hjälp att få bort färgen.

"Kan någon tala om för mig vad jag behöver göra innan det börjar bygga murar och plocka bort mexikaner", skriver hon och hänvisar mot den amerikanske presidenten Donald Trump.

Inlägget fick stor respons med i dagsläget över 16 000 delningar och 11 000 kommentarer, innan det plockades bort, skriver Mirror.

Läs även om modellen som riskerade livet för den "perfekta selfien" – men som nu utreds av polis.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du ljugit för din mamma?