Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
6698
reaktioner idag

Jennifer, 22, fick en oönskad dickpic – då bestämde hon sig för att jävlas

Jennifer öppnade upp konversationen och möttes av en oönskad dickpic. Då bestämde hon sig för att svara med en egen bild.

Jennifer bestämde sig för att svara med en egen bild när hon fick en dickpic.

Den här bilden fick hon.

Den här bilden skickade hon.

Jennifer Johansson Eriksson.

Att tjejer tyvärr ska få stå ut med att få oönskade bilder på könsorgan är inget nytt. Men den här gången bestämde sig i alla fall mottagaren av bilden att skicka en egen bild tillbaka.

22-åriga Jennifer Johansson Eriksson såg att hon hade en meddelandeförfrågan på Facebook från en man hon inte kände igen. Killen hade skickat en bild på en penis i ett par byxor.

– Det är inte första gången det har hänt men den här gången bestämde jag mig för att jävlas lite och skicka något tillbaka. Så det gjorde jag, säger Jennifer till Nyheter24.

Jennifer stoppade in en banan i byxan och skickade tillbaka en bild till honom. Och svarade han på bilden? Ja, det gjorde han, han skickade en tumme upp och skrev "hehe fin".

– Vem som helst hade kunnat se att hans bild var fejk. Förstår inte riktigt hur folk tänker. Det är inte första gången jag svarar en kille på ett sådant här sätt efter att de skickat en sådan bild.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du fått en dickpic någon gång?

Mer:

Zara Larssons bild hyllas av fansen: "Ska skicka till din flickvän..."