Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

10 helt fruktansvärda göra slut-berättelser

- 13/03/2017, 15:19 -

Trodde du att din relation slutade på ett dåligt sätt har du nog ändå långt kvar till de här personernas nivå.

Det finns många ledsamma sätt som relationer kan ta slut på. Men det finns verkligen några sätt som är värre än andra. Något som de här personerna verkligen fått erfara, skriver Metro UK.

1. Lämnad naken

"Jag blev dumpad av samma kille två gånger – när jag var naken. Och en annan kille jag var med lät mig veta det via ett gruppmeddelande där han annonserade att han lämnade mig"

2. Den andra mannen

"Hon introducerade mig för sin man"

3. Obehaglig överraskning

"Min bästa vän hade varit gift med sin fru i tre år och de hade just fått barn när han började misstänka att hon hade en affär."

"Hon var helt ointresserad av sex och visade ingenting. Till slut bad han henne om ursäkt och började gå i terapi för att han inte kunde sluta tro att hon var otrogen."

"Så en dag kom han hem och hittade henne i säng med en annan kvinna. Som hade på sig hans badrock. Och de tog droger. De gjorde slut där och då."

Bildkälla

4. Försvinnaren

"Vi hade dejtat i fyra månader när han bara försvann. Inga sms, inga samtal och han svarade inte på något. Jag smsade en månad senare och han svarade 'Åh, det är slut'. Jag antar att det var meningen att jag skulle förstå det själv."

5. Snåljåpen

"Jag blev dumpad på min födelsedag efter att jag fått en salt- och pepparkvarn av killen som bott hemma hos mig och hade en sexsiffrig lön."

6. Semestraren

"För flera år sedan ville en vän att jag skulle träffa hans tjejkompis. Hon var jättesöt och fin och jag ville väl få till det så på dejt fyra hade jag fortfarande inte vågat erkänna för henne att jag skulle resa utomlands i ett år."

"Tre veckor efter vår första dejt var vi på en fest. Hon berättade för alla där att hon var min flickvän. Som jag sa så var hon superhärlig, men rätt intensiv."

"Jag hade inte hjärta nog att avbryta det så när jag väl skulle iväg på min resa sade jag bara att jag skulle på semester. Några dagar senare skrev jag till henne att en vän erbjudit mig ett jobb där och att jag inte skulle komma tillbaka."

Bildkälla

7. Den viktigaste frasen

"Första gången en kvinna sade att hon älskade mig var när hon gjorde slut med mig. Det sög."

8. Mammas pojke

"Jag fick veta av hans mamma att han var förlovad med någon annan. Vi hade varit tillsammans i fyra år."

9. Grannen

"När jag fixade vår grannes dator hittade jag en nakenbild på min flickvän sedan 22 år. Jag köpte inte hennes förklaring om hur bilden hamnat där så jag kollade meddelandena på hennes telefon."

"Det visade sig att hon varit otrogen mot mig med minst tre andra killar. När jag konfronterade henne var hennes enda svar 'Så när tänker du flytta ut?'."

Bildkälla

10. Alkohol är ingen bra vän

"Min pojkvän på universitetet och jag hade olika planer på alla hjärtans dag, men det slutade ändå med att vi stötte ihop med varandra ute."

Jag var ganska full så nästa dag mindes jag inte så mycket av vad som hänt. När jag var ute senare på dagen fick jag syn på min pojkvän så jag gick fram och lade armarna runt honom och gav honom en puss på kinden.

Han bara stod där helt stel så hans polare tog mig åt sidan och sade 'Steph, Paul gjorde slut med dig igår'. Jag hade varit så full att jag inte mindes det."

Så jag bara viskade 'förlåt' och vinkade hejdå till honom. Det var det."

Nyheter24 har tidigare skrivit om Rachel som lämnade in sin uppsats lite sent men hade den perfekta ursäkten och Katy som blev dumpad precis innan sitt bröllop men hämnades på det perfekta sättet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du blivit dumpad?