I Daniels barnbok har tomten hittat kärleken

- 01/04/2017, 12:21 -
Tomten är kär
1 av 3

Här är årets bok att se fram emot.

Twitter/Emojipedia

Twitter
2 av 3

Daniel Kibblesmith tror knappt själv sina ögon.

Twitter

HBTQ
3 av 3

Många hyllar initiativet i sociala medier, att göra mer normbrytande barnböcker.

TT

Årets julklapp 2017 är redan avgjord verkar det som. Det som började som ett skämt i sociala medier har blivit verklighet.

Det känns som att det var ganska nyss som du sopade bort de sista barren från julgranen, eller hur?

Men årets julklapp 2017 är faktiskt redan mer eller mindre avgjord, innan den ens har kommit ut på marknaden. Och det är ett hårt, platt paket som kommer stå för succén.

Daniel Kibblesmith jobbar som manusskrivare på The Late Show with Stephen Colbert skrev i december förra året den här hyllade tweeten:

Det hela var tänkt lite som ett skämt, men nu verkar det som att bokförlaget Harper Design har nappat på idén. I oktober kommer boken "Santa's husband" om den homosexuella tomten och hans tomteman ut i butiker i USA.

Illustratören AP Quach kommer stå för bilderna till boken, som förmodligen kommer vara i stil med många föräldrars favoritbarnbok "Sov nu för fan!" ("Go the F*ck to Sleep") av Adam Mansbach.

Initiativet hyllas för sin normbrytande kreativitet och föräldrar verkar knappt kunna vänta på att boken släpps till försäljning.

En annan betydligt mindre barnvänlig variant av normbrytande bilder har designduon Eckhaus Latta bjussat på nyligen. I deras reklamkampanj medverkar nämligen olika nakna par som har sex framför kameran, på riktigt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du sugen på att köpa boken?