Linnéa Claeson hyllas för sitt aprilskämt.
1 av 2
Linnéa Claeson hyllas för sitt aprilskämt. - Foto: TT/Privat
Linnéa Claeson.
2 av 2
Linnéa Claeson. - Foto: Privat

Linnéa fick vidriga meddelanden från snubbe – då blåste hon honom

Handbollsstjärnan Linnéa Claesons blev sexuellt trakasserad på internet, nu hyllas hennes aprilskämt på sociala medier.


Handbollsstjärnan Linnéa Claeson, i Skuru IK, från Stockholm får ofta meddelanden från främmande män och ofta driver hon med dessa snubbar.

På Instagram har hon kontot Assholesonline där hon lägger ut screenshots från konversationerna. Och det var där hon under gårdagen publicerade det hyllade aprilskämtet, som snart har 33 000 gilla-markeringar.

Under flera dagar fick hon sexuella trakasserier och vidriga förslag skickade till sig. Så hon bestämde sig för att hämnas rejält.

– Jag blev förbannad och tyckte det var äckligt. Det här visar för mig på en skev kvinnosyn globalt att det är så accepterat att män sexuellt trakasserar kvinnor på nätet, och att det är så normaliserat. Så det här är mitt sätt att slå tillbaka – genom att driva med det, berättar Linnéa för Nyheter24.

Hon bestämde träff med snubben vid kyrkan i Norrtälje på lördagen, den första april – en dejt hon aldrig skulle gå på.

– Jag var och föreläste i den kyrkan tidigare i veckan och vet hur långt det är, det var därför jag valde det.

Killen skrev när han åkte hemifrån och slutade inte skriva meddelande till Linnéa och till slut fick han sitt svar: "APRIL APRIL".Bildkälla: Instagram assholesonline

Killen blev inte direkt glad av Linnéas skämt utan började då hota henne. Hot som även fortsatt komma efter att hon publicerade bilden.

– Han blev skitförbannad. Men jag kände att jag ville visa att hans beteende får konsekvenser. Och det känns mer som att det är han som underskattar mig än jag som underskattar honom, som han antydde i sista meddelandet på bilden, avslutar Linnéa.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om när Linnéa ägde en riktigt "snuskgubbe" och Linnéas hämnd på de grova sexförslagen hon fick på Facebook.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visst var Linnéas aprilskämt årets bästa?
Tack för din röst!