Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ben glömde penisring hos flickvännen – hittades av helt fel person

- 04/04/2017, 22:00 -
Oooooops. Ben glömde sin penisring hemma hos flickvännen.
1 av 4

Oooooops. Ben glömde sin penisring hemma hos flickvännen.

Instagram/Twitter

Och sedan dök den upp på hennes systerdotters arm som "en ny klocka".
2 av 4

Och sedan dök den upp på hennes systerdotters arm som "en ny klocka".

Twitter

Ben blev konfronterad av flickvännen via sms.
3 av 4

Ben blev konfronterad av flickvännen via sms.

Twitter

Det blev en viral succé.
4 av 4

Det blev en viral succé.

Twitter

Bens flickvän Amy-Jade säger att hon "skämde ögonen ur sig" när hon fick se sin systerdotters "nya klocka".

Det unga paret Ben Lauder, 20, och Amy-Jade Barlow, 18, hade lite vuxenmys en kväll i mars. Ben hade ingen aning om vad som skulle hända dagen efter när han åkte till jobbet.

Instagram

Helt plötsligt får han ett sms från sin flickvän som bor tillsammans med sin familj. Där står det: "FUCKING SKOJAR DU MED MIG?". Ben har ingen aning om vad hon pratar om och frågar: "Va?".

Poletten faller ner när Amy-Jade skriver "Lämnade du kukringen på nattduksbordet?". Det hela blev en stor grej när flickvännen sedan skickar en bild på hennes systerdotter som stolt går runt med "sin nya klocka".


Ni vet, en sådan kukring som Zara Larsson stolt visade upp på Instagram?

Ben delade den lustiga händelsen på Twitter där den snabbt fick fart. Med ett resultat av över 1 900 retweets och 4 300 gilla-hjärtan kan vi kalla det för en viral succé.

Nu kanske ni undrar hur Amy-Jades familj reagerade på missödet? De reagerade med ett stort och hjärtligt skratt. Innan hon berättade om allting för sin storasyster och mamma så tog hon snabbt "klockan" av sin systerdotter och gömde den på ett mycket säkert ställe.

– Jag kunde inte tro det först. När Macy pratade om sin nya klocka och jag fick syn på den där. Jag skämdes ögonen ur mig och när jag tog den ifrån henne så började hon gråta, men jag gömde den på ett säkert ställe, säger Amy-Jade till Daily Mail.

Bling bling.

Ben säger till tidningen att deras humor gör deras förhållande så starkt och att de nu har flyttat ihop. Jag menar om man överlever ett sådant här kul misstag så lär de överleva allt tillsammans.

Läs också om Rebecca som har Sveriges värsta fylletatuering.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du glömt något pinsamt framme?