Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han hittade flickvännen i säng med en annan – tog selfie med älskaren

- 26/04/2017, 15:50 -

Otrohet kan ju ta knäcken på både hjärtat och förhållandet. Men den här snubben hanterade sin flickväns otrohet minst sagt annorlunda.

Att upptäcka otrohet i ett monogamt förhållande är väl mer eller mindre alltid smärtsamt. Men hur en sen väljer att hantera det är väldigt olika från person till person.

Som den här mannen som utsatte sitt ex för ett riktigt elakt prank som hämnd när han kom på henne med att vara otrogen.

Sen finns det folk som hanterar det betydligt bättre. Faktiskt föredömligt bra.

Och här kommer Duston Holloway från Emroy i Texas, USA, in i bilden. Bokstavligen, faktiskt.

Nyligen kom han alltså hem och hittade sin flickvän sovandes bredvid en avklädd främmande snubbe. Då valde han att handskas med saken på det här speciella sättet.


Ja, genom en selfie. :O

Duston passade på att ta ett antal bilder både på flickvännen, den främmande mannen och sig själv bredvid de sovande älskarna.

Bildkälla

Sen la upp bilderna på Facebook, med texten:

"När du kommer hem och hittar en man i sängen bredvid den du älskade. Bra män förtjänar bra kvinnor."

Kommentarerna och reaktionerna vällde snabbt in och många undrade hur Duston kunde behålla lugnet så bra i en så utsatt situation.

Varpå Duston svarade att han spontant ville "kick his ass", men istället valde att bara ta några selfies och sen dra där ifrån "like a boss", skriver Mirror UK.

Duston ska också ha försökt väcka sin flickvän, men hon var tydligen "drunk like a skunk" så det var helt lönlöst.

Lite skämtsamt svaradee Duston också att han hade tänkt väcka dem och fråga om han var tvungen att sova i gästrummet, samt vad den okända snubben var sugen på för frukost.

Bildkälla

Inte helt överraskande så har Dustons episka lugn och avslappnade inställning tagit tusentals med storm och han får tydligen fanmail från folk över hela världen.

I en Facebook-status tackar Duston Holloway för allt stöd från vänner, familj och alla supporters under taggen #teamduston.

Bildkälla

Och Duston lär knappast vara singel länge till efter all uppståndelse...

En annan person som valde att handskas med otrohet på ett helt episkt sätt, är svenska Lotta som avslöjade mannens otrohet genom en annons på Blocket.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Här kan du också se ett filmklipp på hur en man nyligen avslöjade sin frus otrohet genom att filma dem med drönare – för att sen bryta ihop totalt:

Har du blivit utsatt för otrohet?