Michelle köpte strumpbyxor på nätet – trodde att något var fel

- 25/05/2017, 19:57 -
Michelle beställde ett par nätstrumpbyxor från Kina.
1 av 3

Michelle beställde ett par nätstrumpbyxor från Kina.

Privat

Och blev lite förvånad när hon såg hur de såg ut i verkligheten.
2 av 3

Och blev lite förvånad när hon såg hur de såg ut i verkligheten.

Privat

Men till slut blev det bra.
3 av 3

Men till slut blev det bra.

Privat

Michelle beställde strumpbyxorna för nio kronor från den kinesiska hemsidan Aliexpress och fick vänta ett tag innan leveransen kom fram.

Du kanske har lagt märke till att nätstrumpbyxor har blivit väldigt populär den senaste tiden?

Någon som beställde hem ett par var 25-åriga Michelle från Göteborg. Men när hon fick hem paketet så trodde hon att någon inte stod rätt till med strumpbyxorna, även om det visade sig att allt var som det skulle.

Strumpbyxorna kostade nio kronor på den kinesiska hemsidan Aliexpress och Michelle vänta ungefär tre månader innan leveransen kom fram.

– Jag trodde inte ens att de skulle komma fram till Sverige men när de kom och jag öppnade paketet så började jag asgarva för jag har aldrig sett hur de strumpbyxorna ser ut, säger Michelle till Nyheter24.

Så här såg strumpbyxorna ut.


Bildkälla: Privat

– När jag såg strumpbyxorna trodde jag att jag aldrig skulle kunna få på mig dem. Men efter 25 minuters kämpande kom de väl på och till slut såg dem snygga ut på.

Efter det så bestämde hon sig för att lägga upp en bild på nätstrumpbyxorna i en stor Facebook-grupp där många tyckte att det var roligt. Men i kommentarsfältet fick Michelle berättat för sig att det var just så där som strumpbyxorna skulle se ut och att det inte alls var något konstigt med dem.

– När jag la upp bilden i gruppen slutade inte folk att kommentera och gilla bilden. Många skrev att jag gjorde deras dag och det var många roliga kommentarer. Jag visste ju inte att de var så strumpbyxorna skulle se ut, de såg bara långa och roliga ut, säger Michelle.

Någon som också köpt något på nätet var Charlotte som köpte ett ägg, några veckor senare kläcktes det.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du köpt något från Aliexpress?