Niklas sökte en ny "kärring" på Facebook.
1 av 4
Niklas sökte en ny "kärring" på Facebook. - Foto: Privat/Pixabay/Faksimil Facebook (montage)
Niklas sökte en ny "kärring" på Facebook.
2 av 4
Niklas sökte en ny "kärring" på Facebook. - Foto: Privat/Pixabay/Faksimil Facebook (montage)
Något som väckte en del uppmärksamhet på nätet.
3 av 4
Något som väckte en del uppmärksamhet på nätet. - Foto: Pixabay
Niklas Svensson.
4 av 4
Niklas Svensson. - Foto: Privat

Niklas sökte kärleken på Facebook – nu hånas hans kontaktannons

Niklas lade ut en kontaktannons på Facebook med lite ovanliga inslag. Nu har den väckt stor uppmärksamhet på nätet.


Många är vi nog som suktar efter kärlek och någon att älska. Men att navigera runt i den snåriga dejtingdjungeln är inte alltid helt lätt, något som Niklas Svensson, 36, från Ronneby fått erfara på sistone. 

– Det kan kännas som man lägger mycket tid i onödan på folk som inte är helt ärliga, på typ Tinder, berättar han för Nyheter24

Niklas valde dock att inte ge upp sitt sökande utan tog till en helt ny metod: han skrev en 100 procent ärlig kontaktannons och lade ut på sin Facebook-sida. 

Annonsen fick snabbt stor uppmärksamhet, framför allt på grund av de lite kontroversiella kriterierna som Niklas radade upp för sin framtida drömpartner. 

"Hej! Jag söker en ny "kärring"? Låter värre än det är faktiskt. Som ni säkert redan fattat så är det ingen feminist jag söker. Gärna mer hjärta till höger en till vänster." 

"Ingen mening att sitta här och ljuga om inkomst och dylikt men jag drar in pengar så du är nöjd, jag lovar. Du får gärna ha stora bröst och röv (gillar det) men absolut inget krav", skriver han i annonsen.

– Jag kände väl att det var bättre att vara ärlig från första början med vad jag ville ha, texten är inte ironisk på något sätt, säger Niklas. 

I kommentarerna under sitt inlägg har Niklas fått motta hyllningar och hejarrop från både vänner och främlingar. Det han däremot inte visste om att en person tagit en skärmdump på hans inlägg och delat det på Twitter, och där var tonen en helt annan. 

Twitterinlägget har fått 130 gilla-markeringar och över 40 delningar, och i kommentarerna är flera personer både roade och lite upprörda. 

"Verkligen en FRISK FLÄKT efter alla 'feminister' och 'veganer' och 'hjärtat till vänster'-killar på Tinder!" skriver en person, "Ger upp" konstaterar en annan. "Skön grabb. Han verkar ju häpnadsväckande ärlig i alla fall. Nästan så jag tror på honom när han säger att han drar in pengar också", skriver en tredje. 

Niklas själv tar dock kritiken med ro. 

– Har så klart provat att vara "seriös" innan, och se hur det gick liksom. Folk som inte gillar det här är jag ju knappast intresserad av ändå, säger han. 

Har du hittat någon tjej sedan du lade upp annonsen då?

– Nej, jag har egentligen inga förhoppningar om det heller. Jag ville bara få det ur mig. Har ju inte varit singel så länge ännu, avslutar Niklas. 

Här under kan du läsa Niklas annons i sin helhet. 


Söker du också efter kärleken? Då kan du kolla in den här listan på nio saker du bara känner igen om du är i ett förhållande med äkta kärlek. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du skrivit en kontaktannons någon gång?
Tack för din röst!