Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
167
reaktioner idag

Jessie fick ett fantastiskt säte på planet – sen förändrades allt

Först trodde bloggaren att hon skulle få en njutbar resa i sin ensamhet, men plötsligt kikade det otänkbara fram från sätet bakom henne.

Först trodde bloggaren att hon skulle få en njutbar resa i sin ensamhet, men plötsligt kikade det otänkbara fram från sätet bakom henne.

Jessie flög från Long Beach till San Fransisco när det otänkbara skedde.

Hon trodde att hon skulle få njuta av sin ensamhet.

"Mina två favoritpersoner att sitta bredvid", skrev hon om ensamheten.

Men sen fick hon en horribel överraskning. USCH!!!

Har man någon gång flugit med Ryanair vet man hur vidrigt det kan vara att resa. Men det finns ju också de där gyllene tillfällena där allt helt plötsligt känns magiskt, exempelvis om man lyckas få en plats vid nödutgångarna eller längst fram, med meterlångt benutrymme.

Ungefär sådan tur hade bloggaren Jessie Char, som skulle flyga från Long Beach till San Francisco. Hon kunde nämligen, till sin stora njutning, upptäcka att hon fått en plats helt utan medresenärer bredvid sig.

Hon såg fram mot en njutbar flight, utan irritationsmoment – men plötsligt ändrade sig allt, då hon fick en riktigt obehaglig reskamrat. Men nej, det rör sig inte om ett fyllo eller någon illaluktande gubbe, inte alls. Från ingenstans dök ett par fötter upp på sätet bredvid. USCH!

En flygresenär har sina bara fötter på sätet framför sig.Vidrigt beteende! Bildkälla: Twitter

Jessie var snabb med att rapportera händelsen till internet, som nu chockats av det opassande fotbeteendet. Hennes inlägg på Twitter har nu retweetats över 6 000 gånger, och i det beskriver hon även vad som hände kort därpå, skriver

Nyheter24 kan inte göra annat än att instämma. Sånt här beteende är inte OK under några som helst omständigheter. Våra tankar går ut till Jessie som trodde att hon skulle få en behaglig resa. Ropa inte hej förrän du är över bäcken.

Se även: Han filmar när paret kommer ut från flygplanstoan – flinet avslöjar allt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Var det ett äckligt fotbeteende?

Mer:

Curt flyger till och från jobbet varje dag: "Får allt jag vill ha"