Lauren, 20, saknar sin ena arm – har en helt genial bio på Tinder

20-åriga Lauren från San Diego blev av med ena armen i en obehaglig olycka. Nu använder hon humorn som medel för att gå vidare i livet.


Vissa har det lättare än andra att hitta kärleken online. Så är onekligen fallet för 20-åriga Lauren, från San Diego, som saknar sin högra arm. Trots att hon var med om en fruktansvärd olycka för några år sedan har hon inga problem med att skoja om sitt handikapp – och charma precis alla på Tinder.

– Jag åkte moped i väldigt hög fart och tappade kontrollen. Jag flög av och träffade en skylt som skar av min arm. Jag var vid medvetande hela tiden, säger Lauren till BuzzFeed, om gången då hennes liv drastiskt skulle förändras.

För att hantera olyckan, och gå vidare, berättar Lauren att hon använder humor som främsta knep – och det är väldigt tydligt. Hennes Tinderprofil är nämligen riktigt, riktigt rolig.

Twitter

Förutom att ha skrivit in jobbet "arms dealer" (som på engelska betyder både vapenhandlare och, ja ni fattar), har hon även listat sina personlighetsdrag. I sin bio har hon den här sjukt roliga beskrivningen:

Ansikte 10/10
Kropp 9/10
Personlighet 20/10
Armar 1/2

– Jag har aldrig behövt gömma det. Folk ser det inte så ofta, så jag får många DM där andra som saknar kroppsdelar säger att det hjälpt dem väldigt mycket, säger Lauren till BuzzFeed.

Många har uttryckt enorm kärlek för Lauren på sociala medier:

Skärmdump

Här är ytterligare en bild som visar hur störtskön Lauren är:

Twitter

Vi hade definitivt svajpat höger på Laurens profil. Hade du? In och rösta i pollen!

Se mer: Så lyckas du på Tinder

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du svajpat höger? :)
Tack för din röst!
Senaste nytt

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Två män i Haparanda döms till fängelse efter att ha förvarat tonvis med sprängmedel utan tillstånd.

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.