Lauren, 20, saknar sin ena arm – har en helt genial bio på Tinder

- 14/08/2017, 20:06 -

20-åriga Lauren från San Diego blev av med ena armen i en obehaglig olycka. Nu använder hon humorn som medel för att gå vidare i livet.

Vissa har det lättare än andra att hitta kärleken online. Så är onekligen fallet för 20-åriga Lauren, från San Diego, som saknar sin högra arm. Trots att hon var med om en fruktansvärd olycka för några år sedan har hon inga problem med att skoja om sitt handikapp – och charma precis alla på Tinder.

– Jag åkte moped i väldigt hög fart och tappade kontrollen. Jag flög av och träffade en skylt som skar av min arm. Jag var vid medvetande hela tiden, säger Lauren till BuzzFeed, om gången då hennes liv drastiskt skulle förändras.

För att hantera olyckan, och gå vidare, berättar Lauren att hon använder humor som främsta knep – och det är väldigt tydligt. Hennes Tinderprofil är nämligen riktigt, riktigt rolig.

Laurens tinderprofilTwitter

Förutom att ha skrivit in jobbet "arms dealer" (som på engelska betyder både vapenhandlare och, ja ni fattar), har hon även listat sina personlighetsdrag. I sin bio har hon den här sjukt roliga beskrivningen:

Ansikte 10/10
Kropp 9/10
Personlighet 20/10
Armar 1/2

– Jag har aldrig behövt gömma det. Folk ser det inte så ofta, så jag får många DM där andra som saknar kroppsdelar säger att det hjälpt dem väldigt mycket, säger Lauren till BuzzFeed.

Många har uttryckt enorm kärlek för Lauren på sociala medier:

TwitterälskarSkärmdump

Här är ytterligare en bild som visar hur störtskön Lauren är:

StumpTwitter

Vi hade definitivt svajpat höger på Laurens profil. Hade du? In och rösta i pollen!

Se mer: Så lyckas du på Tinder

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Hade du svajpat höger? :)