Bilderna på det förlovade paret Stephanie och Arryn sprids över hela världen.
1 av 4
Bilderna på det förlovade paret Stephanie och Arryn sprids över hela världen. - Foto: Bria Tyler/Facebook
Många menar att de är väldigt modiga.
2 av 4
Många menar att de är väldigt modiga. - Foto: Bria Tyler/Facebook
Det halvnakna paret poserar tillsammans i intima och emotionella ställningar. Och det är just detta som får många, särskilt kvinnor, att hylla paret.
3 av 4
Det halvnakna paret poserar tillsammans i intima och emotionella ställningar. Och det är just detta som får många, särskilt kvinnor, att hylla paret. - Foto: Bria Tyler/Facebook
"Det har aldrig funnits en stund i vårt förhållande som jag känt mig osäker på mig själv. Det spelar ingen roll för honom om jag inte har tvättat mitt hår på två månader eller inte rakat benen på över en månad. Han älskar mig för den jag är."
4 av 4
"Det har aldrig funnits en stund i vårt förhållande som jag känt mig osäker på mig själv. Det spelar ingen roll för honom om jag inte har tvättat mitt hår på två månader eller inte rakat benen på över en månad. Han älskar mig för den jag är." - Foto: Bria Tyler/Facebook

Bilden på det modiga kärleksparet sprids över hela världen

Över 85 000 delningar, 65 000 reaktioner och över 10 000 kommentarer – så många hyllar kärleksbilderna på Stephanie och Arryn.


Fotografen Bria Terrys bilder på kärleksparet Arryn och Stephanie sprids just nu som en löpeld på nätet.

Genom livet finner vi alla på ett eller annat sätt kärleken och kanske har ett eller flera förhållanden. Under den tiden är det ju inte helt ovanligt med att vi tar bilder tillsammans med våra partners. Så vad gör bilderna på Arryn och Stephanie så speciella att de hittills har fått över 85 000 delningar, 65 000 reaktioner och över 10 000 kommentarer på Facebook?

Vi kan enkelt sammanfatta det med kommentaren:

"En kvinnas storlek gör henne inte till en sämre fru eller flickvän".

Bilder: Bria Tyler/Facebook

Det halvnakna paret poserar tillsammans i intima och emotionella ställningar. Och det är just detta som får många, särskilt kvinnor, att hylla paret.

"Jag hatar vanligtvis sådana bilder, men ärligt talat tycker jag att det här är vackert. Trots att hon är topless skriker inte bilderna 'se mig, jag är en stor kvinna' utan istället 'jag är en förälskad kvinna'" skriver en person.

Det kanske inte syns men under fotograferingen var Stephanie rejält nervös. I en intervju med Huffington Post berättar hon att aldrig tidigare har hon känt sig så attraktiv.

 – Jag var så nervös över slutresultatet. Jag visste inte vad jag kunde förvänta mig. Men när jag såg albumet blev jag chockad. Jag ser så förälskad och självsäker ut, säger Stephanie till Huffington Post.

– Alla borde få möjlighet att se sig själv i det ljuset, det är verkligen ögonöppnande.

Bria Tyler/Facebook

Stephanie berättar också att Arryn har varit en stor hjälp till att lära sig älska sig själv.

– Det har aldrig funnits en stund i vårt förhållande som jag känt mig osäker på mig själv. Det spelar ingen roll för honom om jag inte har tvättat mitt hår på två månader eller inte rakat benen på över en månad. Han älskar mig för den jag är.

Arryn är sannerligen en keeper! Och tur nog har Stephanie insett det. De ska nämligen gifta sig i februari.

Grattis till Stephanie och Arryn!

Tv: Hyllades efter ärliga bilden – nu berättar Isabella Jedler sanningen bakom ärren

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du bilder på dig och din partner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.