Bilden som chockar internet – hur hamnade läppstiftet där?

Som emoji eller på någons kind, ja, vi känner alla igen det klassiska kyssmärket som läppstift brukar lämna efter sig. Men detta märke har hamnat på en extremt udda plats – och delar nu internet i två läger.


På Twitter är allting ungefär exakt som i verkliga livet – fast ändå lite mer skruvat. Ett tydligt exempel är denna bild, som nu retweetats tusentals gånger, och fått internet att kräva ett svar: hur hamnade egentligen läppstiftet där?

"Hur hamnade läppstiftet där?" Bildkälla: Twitter

Det var användaren ClawedHumour som först uppmärksammade bilden, och trots att bakgrunden fortfarande är höljd i dunkel, finns tre huvudspår kring gåtans lösning.

En användare har skrivit, fritt översatt från engelska:

"Min teori: tjej blev extremt full på en fest och spydde i en toalett till den milda grad att hon till slut kysste insidan".

En mer innovativ, och inte lika äcklig, teori gör gällande att det i själva verket handlar om slumpen. En användare skriver såhär:

"Min teori: tjejen torkade sitt läppstift med en toapappersbit och kastade det i toaletten, varpå pappersbiten fastnade i skålen och lämnade sitt avtryck."

Andra tyckare har ropat Photoshop, och menar att mysteriet helt enkelt rör sig om cynisk bildmanipulation, för att på så vis locka till sig likes.

Men kan det inte helt enkelt bara vara så att någon fick för sig att kyssa toaletten? Kanske kändes det mer lockande än den där svettiga killen från ert parti sanning eller konsekvens. Vem vet.

TV: Pojken sätter läppstift på ALLA sina leksaker: "Han kanske blir makeup artist"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Märkligt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Max hamburgares stora ändring – första gången på 15 år

Så blev Skövde ett mecka för spelskapare

1 timme sedan
De når miljoner och omsätter miljarder. Spelbranschen blomstrar i Skövde, som blivit Sveriges tredje största spelstad. Skövde är känt för att vara ett ställe där man kan förverkliga sin dröm, säger spelaffärsutvecklaren Marcus Toftedahl.

Mathems ändring får kunderna att rasa: "Slutar handla"

1 timme sedan
Mathem har bytt ut sina påsar mot kartonglådor – något som inte går hem hos alla kunder. Men enligt företaget gör förändringen att fler prissänkningar blir möjliga. – Här är lådorna en viktig nyckel, säger Lotta Olofsson, kommunikationschef på Mathem, till Nyheter24.

Polisen rapporterar om djur, Stockholm

1 timme sedan
"Flera samtal kom in om lösa hästar på Östermalm.", skriver polisen på sin hemsida.

Mätta flyttfåglar kommer rekordtidigt

2 timmar sedan
Många flyttfåglar har anlänt till Sverige omkring tre veckor tidigare än normalt. Men det är inte den svenska våren som lockar. Förklaringen finns förmodligen att hämta i det varmare klimatet.

Flicka fastnade i torktumlare

2 timmar sedan
En flicka har fastnat i en torktumlare i Gideonsberg i Västerås. Det skulle dröja över en halvtimme innan hon kom loss.