Bilden som chockar internet – hur hamnade läppstiftet där?

- 14/01/2018, 20:43 -
toalett med läppstiftsmärke i skålen, ett frågetecken till höger
1 av 2

Den här bilden har chockat internet, och nu undrar folk hur märket egentligen hamnade där?

Twitter

En toalettskål med ett läppstiftsmärke på insidan.
2 av 2

I nuläget finns det tre etablerade teorier.

Twitter

Som emoji eller på någons kind, ja, vi känner alla igen det klassiska kyssmärket som läppstift brukar lämna efter sig. Men detta märke har hamnat på en extremt udda plats – och delar nu internet i två läger.

På Twitter är allting ungefär exakt som i verkliga livet – fast ändå lite mer skruvat. Ett tydligt exempel är denna bild, som nu retweetats tusentals gånger, och fått internet att kräva ett svar: hur hamnade egentligen läppstiftet där?

Läppstiftsmärke
"Hur hamnade läppstiftet där?" Bildkälla: Twitter

Det var användaren ClawedHumour som först uppmärksammade bilden, och trots att bakgrunden fortfarande är höljd i dunkel, finns tre huvudspår kring gåtans lösning.

En användare har skrivit, fritt översatt från engelska:

"Min teori: tjej blev extremt full på en fest och spydde i en toalett till den milda grad att hon till slut kysste insidan".

En mer innovativ, och inte lika äcklig, teori gör gällande att det i själva verket handlar om slumpen. En användare skriver såhär:

"Min teori: tjejen torkade sitt läppstift med en toapappersbit och kastade det i toaletten, varpå pappersbiten fastnade i skålen och lämnade sitt avtryck."

Andra tyckare har ropat Photoshop, och menar att mysteriet helt enkelt rör sig om cynisk bildmanipulation, för att på så vis locka till sig likes.

Men kan det inte helt enkelt bara vara så att någon fick för sig att kyssa toaletten? Kanske kändes det mer lockande än den där svettiga killen från ert parti sanning eller konsekvens. Vem vet.

TV: Pojken sätter läppstift på ALLA sina leksaker: "Han kanske blir makeup artist"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.