Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vackra bilden visar ovanliga förlossningen: "Ett mirakel"

- 07/03/2018, 12:02 -

Alla födslar är vackra på sina speciella sätt. Men i just den här förlossningen fångades ett ovanligt ögonblick på bild när barnet föddes medan det fortfarande låg i fostersäcken.

Rachael och Nate Burow blev överraskade när de fick se sin dotter Annabelle för första gången. Det är inte så ofta det händer, men i det här fallet så föddes den lilla flickan medan hon fortfarande låg i fostersäcken som skyddat henne i livmodern.

Att barn föds på det här sättet sker bara en gång på 80 000, så det var verkligen ett unikt ögonblick. Och Nate lyckades fånga det på bild. 

Bebisen i fostersäcken
Bebisen i fostersäcken. Bildkälla: Facebook

Vanligtvis brister fostersäcken när värkarna drar igång, det brukar i vardagligt tal kallas att "vattnet går". Men nu hölls alltså säcken intakt under hela förlossningen, det skriver Indy 100.

Rachael fick göra ett kejsarsnitt när hon förlöste dottern, men inte ens när läkarna öppnade upp henne så brast den ömtåliga säcken. 

Annabelle föddes medan hon fortfarande låg i fostersäcken
Annabelle föddes medan hon fortfarande låg i fostersäcken. Bildkälla: Instagram

När kejsarsnittet pågick såg Nate på och han hade svårt att avgöra om det var något bra eller dåligt som hände när sköterskorna började peka på den bubbla som läkarna lyfte ur Rachels mage. En sköterska uppmanade honom att ta en bild och sedan fick han veta att allt var okej med både mamma och barn, skriver Indy 100.

Rachael la själv upp bilden från förlossningen på sin Instagram och skrev om den speciella upplevelsen. 

"Bebisar är en välsignelse, en gåva och alltid ett mirakel". 

Se bilden i spelaren ovan.