Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vem är du?

Gabriella Lahti
1 av 1

Gabriella Lahti

Nyheter | 03/12/2012 11:56

En kolumn kan handla om precis vad som helst. Det här är Gabriella Lahti och hennes kolumn vecka 49.

Det har pågått en envägskommunikation än så länge. Men nu har min nyfikenhet tagit över. Jag ser ju att ni är några stycken som läser mina kolumner och jag undrar: Vem är du?

Vem är du som sitter och tittar på denna sida just precis nu? Skriv i kommentarsfältet - var anonym vilket alla verkar vilja vara på internet nu för tiden - och säg bara "hej" om du inte vill berätta mer. 

Jag kan börja. 

Jag heter Gabriella Lahti och fyller år 1 november. Det betyder att mitt stjärntecken är skorpion och trots att jag inte "tror" på stjärntecken (konstigt ordval det där med tror, men ändå) så stämmer just skorpionen ganska bra in på mig.

Jag är väldigt fokuserad på min karriär, har en passion för att uppleva människor och olika miljöer - gärna i en kombination. Är svartsjuk (tro mig, jag jobbar på att bli bättre) och ganska långsynt av mig (japp, jobbar på det också). Jag är intresserad av övernaturliga saker, typ energi och andar och sånt, men det har inte gått till en överdrift. När jag var liten höll jag på med stenar och vit-magi böcker men jag lade av ganska snabbt när jag blev tonåring. Smink blev lite mer intressant. På tal om smink är jag besatt av lösögonfransar och att byta hårfärg. Ska försöka hålla i mig med den jag har för tillfället. 

Jag har bott i Australien i nästan sex år och saknar Sydney så jag spricker i mitt hjärta lite varje dag. Saker som att vakna till fågelkvitter (fast fåglarna mer brölar än twittrar där borta) andas in doften av havets salta vågor, jogga barfota i varm sand på en milslång strand medan surfarna gör sig i ordning för sin morgontur (nu snackar vi ca 6 på morgonen lagom till soluppgången), ligga på klippor och öppna en öl, springa förbi ett av alla hundra espressobarer och få det man vill ha utan att behöva be om det (har man varit på ett café mer än två gånger är man automatiskt en stammis) dansa i timmar i gräset på en av alla stora festivaler, möta upp vänner på barer, uteserveringar, eller bara på en sarong i en park. Sitta på kontoret i en skyskrapa och titta ut över staden, trots att det regnar. 

Nå, vem är du?