Fredag 21 Jan
Stockholm

"Varför skrev inte PI om urinligisterna?"

Alex Bengtsson är bloggare och krönikör på Nyheter24.
Alex Bengtsson är bloggare och krönikör på Nyheter24. Foto: Privat

KRÖNIKA. Nyheter24:s Alex Bengtsson om attacken från EPA-traktorn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Det här är Alex Bengtsson

Alexander "Alex" Bengtsson föddes 1984 i Åsa i Hallands län. Har sedan 2002 arbetat på tidningen Expo och är numera även utbildningschef.

Han kan även titulera sig som författare och har skrivit boken Sverigedemokraterna har fel som även gavs ut av Expo år 2008.

Förutom Expo har han bland annat skrivit för Hallands Posten, Röd Press och Tidningen Broderskap.

Hösten 2011 släpper Bengtsson en ny bok och driver dessutom en antirasistisk projektledarutbildning på Vindelns folkhögskola.

Alex Bengtsson utsågs också till Årets folkbildare 2011 av Studieförbundet Vuxenskolan.

Alex Bengtsson är krönikör och bloggare på Nyheter24. Du kan läsa hans blogg här.

Av en ren händelse råkade jag ramla över nyheten om det fruktansvärda dåd som några barn, 5-10 år gamla, hade blivit utsatta för. Det var förra fredagen när barnen var ute på en cykeltur som två stycken EPA-traktorer hade kört förbi dem och pissat på de stackars barnen. Urinligisterna hade helt enkelt vevat ner rutorna på sina fordon och fällt ur sina könsdelar. Redan här är brottet både allvarligt och förnedrande. Att de sedan pissade på de unga cykelentusiasterna gör händelsen än mer alarmerande.

På diverse sajter som säger sig rapportera om denna form allvarliga brottslighet noterade jag inte en notis. På den intellektuella verklighetsfrånvända elitens favoritsida ”Politiskt Inkorrekt" läste jag inte en enda analys om det inträffade brottet. De enda som skrev om det inträffade brottet var Norrköpings tidningar. Och möjligen någon annan lokalblaska.

Skulle man använda så kallad PI-logik, eller SD-logik för den delen, skulle detta sjuka brott direkt kopplas till gärningsmännens kultur, etnicitet, nationalitet eller i vissa fall hemort. Anonyma självutnämnda genier skulle skriva kommentarer i stil med: ”Tacka landsförrädaren Reinfeldt för det här!!!! Det är på grund av honom som östgötarna i sina EPA-traktorer får härja fritt!!!! Tillsätt en sanningskommision NU!!!”

Men på Politiskt Inkorrekt och liknande sajter var det lika tyst som det är högljutt när en invandrare begår ett liknande brott. Och nu vet vi inte ens om pisspacket var ”invandrare” eller ”riktiga svenskar”.

På internets bakgård och i den presstödsfinansierade veckotidningen Nationell Idag hävdas det dagligen ”PK-media” mörkar om invandras brottslighet men ytterst sällan är dessa verklighetsfrånvända egocentriker ensamma om att rapportera om de aktuella brotten som de i själva verket rapporterar om. Det som gör PI, Nationell Idag och allt vad de kallar sig unika är att de skiter fullständigt i brott som ”etniska svenskar” begått så vida det inte är en politisk fiende eller möjligen en pedofil som gjort sig skyldiga eller misstänks för brott.

Jag är fullkomligt övertygad om att de flesta känner till att rasselogiken fungerar exakt så här när rasisterna lekar avslöjande journalister. Men vi är ytterst få som faktiskt påpekar det faktum att det är de anonyma hatarna och deras bundisar i de rasistiska partierna som inte lever i verkligheten.

Jag funderar exempelvis dagligen fortfarande på varför inte någon så kallad politiskt inkorrekt media skrev om det fruktansvärda mordet i min hemort Frillesås för ett par år sedan där en man slog ihjäl en annan med ett hjärnspett. Hela bygden skakades av detta. Men tölprasisterna blundade för brottet och skrev inte en endaste rad om fallet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela