1 av 5
2 av 5
- Foto: KIK
3 av 5
- Foto: Totte Löfström
4 av 5
5 av 5
- Foto: KIK

Sluta skicka bilder på era k*kar till mig

Ni skickar äckliga meddelanden, bilder och filmer till mig. Jag har inte bett om dem, och jag vill inte ha dem. Sluta.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Ellinor Svensson är videoreporter på Nyheter24.

Följ henne på Twitter: @eenst

Följ henne på Instagram: @svenssonellinor

Varje gång jag öppnar ett meddelande är jag rädd att det är en sån där äcklig bild. Ni vet en bild på en kuk eller någon som runkar och sedan sprutar sin sats i handen.

Varje gång det plingar till i telefonen är jag rädd att det är ett meddelande – ett meddelande där någon berättar vad den vill göra med mig. Ni vet knulla mig i munnen eller komma över mina bröst.

Varje gång jag öppnar en snap är jag rädd. Rädd att det är en sån där video när en kille greppar tag i sin kuk och runkar. Ni vet en sån där snap när sekunderna känns som minuter.

Det är helt sjukt. Att jag ska behöva vara rädd för att få ett meddelande eller kolla min Facebook. Men det som kanske är ännu sjukare är att det är min vardag. En vardag jag inte bett om.

Jag vet inte vad killarna som skickar bilder på sina kukar vill. Tror de jag blir tacksam? Eller kanske kåt?

I så fall tror de fel. Jag känner mig bara nedtryckt och förnedrad. Jag känner mig utnyttjad när det kommer bilder utan att jag vill. Jag känner mig smutsig när jag öppnar en sån snap bredvid min mamma.

Och jag blir ledsen när ni tror att ni kan behandla mig hur ni vill.

Jag tycker inte att jag ska behöva stå ut med sånt här. Jag tycker inte att jag ska behöva vara rädd.

Vill jag någonsin ha bilder från er lovar jag att säga till. Och till dess kan ni väl roa er med att titta på bilder av varandra. Bilder som ni har skickat till mig:


(Den här bilden har blivit pixlad av Nyheter24)










/
SMS
/
/
Kik
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Utsätts du också för sånt här?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

1 timme sedan
Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.