Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ni kallar er sanningssägare – jag kallar er puckon

- 28/12/2015, 15:51

TT/Caroline Hotti/TT

"Källa? Jag såg en länk om det på Facebook".

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Visste ni att det finns en hemlig konspiration mellan regeringen, media och nästan alla svenska forskare? En konspiration som syftar till att ta hederliga, vita svenskars pengar och ge dem till vem som helst, bara de inte är vita svenskar.

Det låter sjukt, men är helt sant.

Konspirationen är riktigt långt gången dessutom. Media manipulerar bilder och video för att lura folk att tycka synd om människor som vill komma hit och leva på bidrag, politikernas enda ideologi är mångkultur, och forskarvärlden gör allt de kan för att ta fram falska siffror som bekräftar den bild media och regering vill måla upp.

Visst låter det befängt? För en växande del av Sveriges befolkning är det en nyupptäckt sanning de lyckats hitta för att de helt enkelt är lite smartare än de flesta andra.

Och visst finns det bevis.

Den treårige pojken Alans döda kropp flyttades av media för att få bättre fotografier. Bilder på flyktingar i gummibåtar på medelhavet har arrangerats för att sprida en falsk verklighetsbild. Medierna manipulerar opinionsundersökningar för att det ska se ut som att SD är mindre än de i själva verket är – det går inte ens att lita på Statistiska Centralbyrån längre.

Regeringen vill förbjuda skolavslutningar i kyrkan, media publicerar bara bilder på brottslingar om de är etniska svenskar, och Brottsförebyggande rådet manipulerar sin statistik för att dölja hur många brott som begås av invandrare.

Att USA fejkade månlandningen och att staten styr vädret med chemtrails är det bara galningar som tror på, men den hemliga konspirationen mot vita svenskar finns verkligen!

Källa? Jag såg en länk om det på Facebook.

Sanningssägare, invandringskritiker och upplysta kallar ni er.

Foliehattar, konspirationsteoretiker och puckon är vad ni är.

Tror du att media, politiker och forskare har en konspiration?