Fredag 30 Jul
Stockholm

Sverigedemokraten Tom Thörnqvist polisanmäld i grannfejd

Vävstolarna väsnas för mycket, tycker Tom Thörnquist (sd) som nu är polisanmäld.
Vävstolarna väsnas för mycket, tycker Tom Thörnquist (sd) som nu är polisanmäld. Foto: David Magnusson / SvD / SCANPIX

Väv- och bageristugan byggdes trots sverigedemokraten Tom Thörnqvists protester. Men efter öppningen av stugan har protesterna fortsatt. Nu är han polisanmäld. – Han hade bara hat i ögonen, säger Carina Levin.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SVEDALA. Bråket mellan Tom Thörnquist (sd),  ledamot i kommunfullmäktige och i kommunstyrelsen i Svedala, och Carina Levin har pågått under en längre tid.

Thörnquist protesterade tidigt mot att byggandet av en väv- och bageristuga och hävdade att vävstolarna störde honom i grannhuset.

Men enligt ägaren, Carina Levin, som nu skrivit ett öppet brev om situationen fortsatte politikerns protester efter det att stugan öppnat.

På öppningsdagen hävdar Levin att Thörnquist stått och viftat med en motorsåg bara för att störa gästerna. Och förra helgen menar Levin att politikern stängde in ett pensionärspars bil med sin egen och vägrade låta dem köra.

– Han hade bara hat i ögonen och jag har polisanmält händelsen för att jag är rädd för honom, säger Levin enligt Skånskan.

Thörnquist menar att Levin missuppfattat båda situationerna. När Levin trodde att han viftade med en såg, säger Tom Thörnquist att han sågade ved vid tillfället.

Parkeringsincidenten skyller han på det äldre paret.

– Jag tolererar inte att de blockerar min parkering. Jag ville bara att hon skulle be om ursäkt, säger han till Skånskan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela