Måndag 21 Jun
Stockholm

Ian Wachtmeister försvarar Sverigedemokraterna

Ian Wachtmeister rasar mot den svenska valrörelsen.
Ian Wachtmeister rasar mot den svenska valrörelsen. Foto:

Ian Wachtmeister menar nu att sverigedemokraterna är utsatta för en komplott av Sveriges journalister och liknar valrörelsen vid den i Zimbabwe.– Om FN granskade de svenska valen skulle de - förmodligen till sin förvåning - finna mycket att anmärka på, skriver han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I en debattartikel på Newsmill går Ian Wachtmeister, grundare och tidigare partiordförande i det numera nedlagda invandringskritiska partiet Ny demokrati, till frontalangrepp mot svenska medier och anklagar journalister för att i enlighet med en hemlig överrenskommelse bara nämna "sverigedemokraterna med prefixet de främlingsfientliga".

Vidare anser Wachtmeister att demokratin i Sverige är satt på undantag i årets valrörelse.

"Och just nu får jag höra att SD inte får delta i TV:s slutdebatt!! Ej heller i svenska folkets licens-TV:s sändningar av partiledarintervjuer! Eller i Sveriges Radios motsvarigheter. Kombinera detta med annonsförbud i Metro och AB och man börjar undra i vilket land vi lever. Är det trots allt Zimbabwe?!" skriver Wachtmeister i artikeln.

Enligt den kontroversiella greven skulle FN förmodligen hitta mycket att anmärka på om de granskar valet.

"Men vad har detta med Zimbabwe att göra?! Jo, att där skulle oegentligheter och orättvisor omedelbart påpekas av internationella valobservatörer. Om FN granskade de svenska valen skulle de - förmodligen till sin förvåning - finna mycket att anmärka på. Det mesta av det skulle samlas under rubriken maktmissbruk av det politiskt mediala etablissemanget."

Kommentera
Kopiera länk
Dela