Ian Wachtmeister rasar mot den svenska valrörelsen.
Ian Wachtmeister rasar mot den svenska valrörelsen.

Ian Wachtmeister försvarar Sverigedemokraterna

Ian Wachtmeister menar nu att sverigedemokraterna är utsatta för en komplott av Sveriges journalister och liknar valrörelsen vid den i Zimbabwe.– Om FN granskade de svenska valen skulle de - förmodligen till sin förvåning - finna mycket att anmärka på, skriver han.


I en debattartikel på Newsmill går Ian Wachtmeister, grundare och tidigare partiordförande i det numera nedlagda invandringskritiska partiet Ny demokrati, till frontalangrepp mot svenska medier och anklagar journalister för att i enlighet med en hemlig överrenskommelse bara nämna "sverigedemokraterna med prefixet de främlingsfientliga".

Vidare anser Wachtmeister att demokratin i Sverige är satt på undantag i årets valrörelse.

"Och just nu får jag höra att SD inte får delta i TV:s slutdebatt!! Ej heller i svenska folkets licens-TV:s sändningar av partiledarintervjuer! Eller i Sveriges Radios motsvarigheter. Kombinera detta med annonsförbud i Metro och AB och man börjar undra i vilket land vi lever. Är det trots allt Zimbabwe?!" skriver Wachtmeister i artikeln.

Enligt den kontroversiella greven skulle FN förmodligen hitta mycket att anmärka på om de granskar valet.

"Men vad har detta med Zimbabwe att göra?! Jo, att där skulle oegentligheter och orättvisor omedelbart påpekas av internationella valobservatörer. Om FN granskade de svenska valen skulle de - förmodligen till sin förvåning - finna mycket att anmärka på. Det mesta av det skulle samlas under rubriken maktmissbruk av det politiskt mediala etablissemanget."

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.

Polisen i Örebro rapporterar om brand

"Det ryker från en fläkt på taket till ett flerfamiljshus på väster i Örebro.", skriver polisen på sin hemsida.

Hamnarbetare döms i kokainmål

En man som varit anställd i Helsingborgs hamn i närmare 30 år döms, tillsammans med en 49-årig man, till två års fängelse vardera för bland annat förberedelse till synnerligen grov narkotikasmuggling.

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter. Han fälls för 14 fall av bedrägeri mot sina klienter.

Kommer USA att förbjuda Tiktok?

Sälj eller försvinn. Det är budskapet från amerikanskt håll när Tiktok ska upp i senaten. Men vad handlar bråket om den "kinesiska" appen egentligen om?