Maria Ferm!
Maria Ferm! - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

Maria Ferm - Sveriges 2:a sexigaste politiker

Den 25-åriga miljöpartisten Maria Ferm sätter lite färg på riksdagen.


Hon räds inte att säga vad hon tycker och går till frontalangrepp när det behövs. Hon är dominant, bestämd och kunnig på sitt område - det gillar vi.

Maria Ferm var språkrör för grön ungdom mellan 2008 och 2011. Sedan tog hon det efterlängdade klivet in i riksdagshuset där hon nu är ledamot i justitieutskottet.

Under en period i Marias liv har hon i tidningen City gett tips för hur ungdomar ska bli bättre på att använda kondom. Det tycker vi är ansvarsfullt. Och sexigt.

Med en iskall utsida och ett varmt hjärta har Maria Ferm gjort sig förtjänt av den här utnämningen. Som Sveriges 2:a sexigaste politiker följer dock inte bara förmåner som gratis bjudkaffe på Nyheter24-redaktionen - nej, med utnämningen kommer också förpliktelser. Att föra vidare sexighetsådran som hon själv besitter vidare i de yngre leden hos miljöpartiet.

Därför föreslår vi att grön ungdom varje år ska genomföra ett "sexighetsläger" där Maria Ferm får vara ledare. Hur är man en sexig politiker? Hur ska man föra sig? Hur tittar man på någon för att utstråla sexighet?

Maria har svaren - det är dags för henne att dela med sig.

Under söndagskvällen presenteras Sveriges absolut sexigaste politiker - som du dessutom kan vinna en mysfika med. Håll utkik på sajten och på vår twitter (@Nyheter24) under dagen!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Norsk räktrålare drog upp död kropp

C: KU-anmäler Kristersson och Pourmokhtari

I bästa fall har regeringens klimatredovisning varit vilseledande, i sämsta fall är det rena lögner, anser Centern. Nu KU-anmäls statsminister Ulf Kristersson (M) och klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L).

Bjuder in alla partiledare om hot mot EU-val

Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in alla partiledare till ett möte med det Nationella säkerhetsrådet för att informera om risken för otillbörlig påverkan inför EU-valet i juni.

Miljöpartiet KU-anmäler Bohlin

1 timme sedan
Miljöpartiet KU-anmäler ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M). Detta efter hans agerande i samband med att en anställd avskedades från Energimyndigheten.

Storm slår hårt mot Ukrainas sköra elsystem

1 timme sedan
Tiotusentals människor är utan ström i Ukraina sedan starka stormvindar och skyfall lett till ytterligare skador på landets energiinfrastruktur.

Samband mellan sprängningar utreds – kvinna dog

1 timme sedan
Åklagare ser samband mellan den dödliga explosionen i Storvreta och sprängningar i Hässelby respektive Linköping i september. Ärendena utreds nu ihop.