Andrés Kauder gjorde en smoothie.
1 av 2
Andrés Kauder gjorde en smoothie. - Foto: Privat
"Åter till avsändaren".
2 av 2
"Åter till avsändaren". - Foto: Privat

Saade eldade upp SD:s valsedlar: "Tomtar!"

Popstjärnan Eric Saade gillar uppenbarligen inte Sverigedemokraterna – något som han nu visat upp på sitt Instagramkonto.


Riva sönder funkar, skicka tillbaka? Nja

Postkuppen där folk uppmanas till att skicka tillbaka SD:s brev är helt verkningslös.

När Sverigedemokraterna inledde sina utskick av valsedlar och reklam förra veckan svämmade sociala medier nästintill över av folk som visade hur de på olika sett tog avstånd från partiet.

Påhittigheten visste i princip inga gränser och vi kunde se hur människor bland annat använde utskicken som toapapper eller, som 26-årige Andrés Kauder, använda sig av en mixer och göra om det till en smoothie.  

"Jävla tomtar!"

Många passade även på att elda upp valsedlarna – en trend som den folkkäre popstjärnan Eric Saade nu hoppat på. Saade, som tidigare sagt till radiokanalen Rix FM att han "inte tycker att de gör någonting rätt" om partiet, la helt enkelt upp en bild på Instagram som visade hur valsedlarna brann.

Det hela kompletterades med texten "Eller inte... Jävla tomtar!".

"Herregud vad bra Eric!"

Bilden har gillats av över 4 000 personer och Saade har fått en del positiva tillrop in kommentarsfältet. "Herregud vad bra Eric! Du som är förebild för så många unga tjejer (och killar). TACK!" skriver en användare.

Saade möts dock även av en del kritik från människor som inte gillar att han eldar. "Fjantigt att elda upp det bara för du inte tycker om dem. Släng det bara i stället. Vi bor i ett land med yttrandefrihet, och de har rätt till sin åsikt", skriver en annan användare. 

"Nu slutade jag tycka om dig"

Saade la även upp bilden på sin Facebooksida. Den bilden har i skrivande stund gillats av strax över 2 000 personer. Kommentarsfältet till den bilden är även det fyllt av rejäla känslor och tämligen dålig stämning.

"Och nu slutade jag tycka om dig", skriver ett vad man väl nu får kalla för ett före detta fan. 

Andra ställer sig dock bakom Saade. "Cool du är!, skriver en person. "Heja! Jag gjorde likadant med mitt tidigare i veckan. "Samhällsinformation" - så fasen heller! Duger knappt till att torka ändan med...#renaskiten" skriver en annan.

/
/
/
/
Eld
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Embracer säljer en av sina finaste juveler när man gör sig av med Gearbox. Vd Lars Wingefors beskriver den amerikanska spelutvecklaren som "jätteduktig med väldigt fina varumärken". Men i slutändan så är vi en business och vi måste ta rationella beslut, säger han.

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

Det finns ingen naturlig orsak bakom jordskredet vid E6 i höstas, enligt åklagaren. Tre personer misstänks för brott, bland annat då stora mängder schaktmassa utan tillstånd flyttats till området. De här massorna har lagts på platsen där jordskredet sedermera igångsatts, säger åklagare Daniel Veivo Pettersson.