1 av 2
- Foto: Claudio Bresciani / TT
Malena Ernman gör det igen!
2 av 2
Malena Ernman gör det igen! - Foto: SVENSKA DAGBLADET/TT bild

Malena Ernmans klockrena kommentar på Åkessons singel

Malena Ernman briljerar igen.


Igår kunde Nyheter24 berätta att Jimmie Åkesson släpper en singel – en cover på en Ultima Thule-låt. Någonting utöver hans vanliga arbetsuppgifter, kan man säga. Och det här med att syssla med både politik och musik är något som Åkesson tidigare varit kritisk till.

Notoriska SD-motståndaren och anitrasismhjälten Malena Ernman har blev nämligen påhoppad av såväl Björn Söder och Jimmie Åkesson när hon kritiserat partiet. Söder och Åkesson menar att hon ska hålla sig till sången, och inte politik för att "där brister både hennes kompetens och sunda förnuft". Kommentarer i klassisk härskartekniks-anda, men andra ord.

Här är hennes fantastiska kommentar angående Åkessons singelsläpp.

Bildkälla: Facebook

"Jimmie Åkesson släpper en singel! Och till skillnad från Jimmie och Björn så uppmuntrar jag deras demokratiska rätt att utvidga sina verksamheter till att nu även omfatta nationalistisk pop med rötter i Bevara Sverige Svenskt-rörelsen. Inte minst så välkomnar jag att Jimmie Åkessons cover på Ultima Thules "fädernesland" än en gång bevisar sanningen i talesättet att sanningen alltid överträffar dikten..." skriver hon tillsammans med skärmdumpar på citat från Åkesson och Söder.

Touché.

Bildkälla

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Malena Ernman?
Tack för din röst!