Fredag 22 Okt
Stockholm

SD-toppen rasar mot idioter: "Skämmer ut partikamrater"

Henrik Vinge rasar på Facebook
1 av 2
Henrik Vinge rasar på Facebook. Foto: facebook/tt bild
2 av 2

SD:s presschef har fått nog av idioter i partiet.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Flyktingkrisen har debatterats flitigt den senaste tiden. Och under senaste veckan har vi kunnat se flera ganska korkade och osmakliga åsikter och kommentarer från Sverigedemokrater.Och nu har Henrik Vinge, SD:s presschef, fått nog. I ett Facebook-inlägg ryter han ifrån mot medlemmar som skriver dumma grejer.

"Varje gång en folkvald Sverigedemokrat ger utlopp för sin frustration genom att på sociala medier exempelvis likna människor vid insekter, dra paralleller till tredje riket eller fantisera att skada andra så tar det i effektiv tid kanske en timme av min arbetstid. Först behöver jag läsa in mig på vad för idiotiskt som skrivits. Därefter ge kommenterar till ungefär fem tidningar", skriver Vinge på Facebook.

Henrik Vinge menar att alla puckade medlemmar hindrar partiet från att utvecklas.

"Det frustrerar mig när jag tänker på hur långt vi hade kommit idag om det inte vore för alla korkade, rasistiska, felaktiga facebookuppdateringar."

"Tänk på detta nästa gång du vill skriva något idiotiskt på nätet. Inte nog med att du skrämmer bort väljare och skämmer ut dina partikamrater. Du tar av min tid och min inspiration, för det är jag som blir tvungen att städa upp efter dig", avslutar Henrik VInge sin status med.

Här är hela inlägget:


Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela