- Foto: tt bild

SD-toppen rasar mot idioter: "Skämmer ut partikamrater"

SD:s presschef har fått nog av idioter i partiet.


Flyktingkrisen har debatterats flitigt den senaste tiden. Och under senaste veckan har vi kunnat se flera ganska korkade och osmakliga åsikter och kommentarer från Sverigedemokrater.



Och nu har Henrik Vinge, SD:s presschef, fått nog. I ett Facebook-inlägg ryter han ifrån mot medlemmar som skriver dumma grejer.

"Varje gång en folkvald Sverigedemokrat ger utlopp för sin frustration genom att på sociala medier exempelvis likna människor vid insekter, dra paralleller till tredje riket eller fantisera att skada andra så tar det i effektiv tid kanske en timme av min arbetstid. Först behöver jag läsa in mig på vad för idiotiskt som skrivits. Därefter ge kommenterar till ungefär fem tidningar", skriver Vinge på Facebook.

Henrik Vinge menar att alla puckade medlemmar hindrar partiet från att utvecklas.

"Det frustrerar mig när jag tänker på hur långt vi hade kommit idag om det inte vore för alla korkade, rasistiska, felaktiga facebookuppdateringar."

"Tänk på detta nästa gång du vill skriva något idiotiskt på nätet. Inte nog med att du skrämmer bort väljare och skämmer ut dina partikamrater. Du tar av min tid och min inspiration, för det är jag som blir tvungen att städa upp efter dig", avslutar Henrik VInge sin status med.

Här är hela inlägget:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.