Torsdag 30 Jun
Stockholm

Är du säker på att språkrören kommer ersättas? Då kan du tjäna feta cash

Tror du att Åsa Romson och Gustav Fridolin byts ut? Då kan du spela på det, så klart.
1 av 5
Tror du att Åsa Romson och Gustav Fridolin byts ut? Då kan du spela på det, så klart. Foto: Jessica Gow TT / PicMonkey Emojipedia
Det ryktas om att flera MP:are vill se Per Bolund som språkrör. (Odds: 7.00)
2 av 5
Det ryktas om att flera MP:are vill se Per Bolund som språkrör. (Odds: 7.00). Foto: Janerik Henriksson/TT / Janerik Henriksson/TT
Carl Schlyter sitter i riksdagen och är ordförande i riksdagens EU-nämnd. Han har sagt att han kan ta över efter Fridolin. (Odds: 6.00)
3 av 5
Carl Schlyter sitter i riksdagen och är ordförande i riksdagens EU-nämnd. Han har sagt att han kan ta över efter Fridolin. (Odds: 6.00). Foto: TT
Isabella Lövin är biståndsminister. Hon har länge sagts vara nästa val som kvinnligt språkrör. Men kommer hon ta över nu? (Odds: 3.25)
4 av 5
Isabella Lövin är biståndsminister. Hon har länge sagts vara nästa val som kvinnligt språkrör. Men kommer hon ta över nu? (Odds: 3.25). Foto: TT
Alice Bah Kunhke ger 8.50 gånger pengarna.
5 av 5
Alice Bah Kunhke ger 8.50 gånger pengarna. Foto: tt bild

Självklart kan du satsa pengar på vilka personer som väljs till språkrör på Miljöpartiets kongress. Och det finns en del sköna odds.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Språkrören i Miljöpartiet kämpar på. Det har varit tufft senaste tiden, men Gustav Fridolin och Åsa Romson vill ändå stanna kvar som ledare för partiet.

I vilket fall som helst har partiet snart kongress och de kan komma att bytas ut. Men valberedningen har bara fram till söndag på sig att komma med förslag på nya språkrör.

Självklart kan du betta på det här och det finns en del högoddsare. Alice Bah Kuhnke, till exempel. Hon är kulturminister och skulle du satsa pengar på att hon får ta över efter Romson finns 8.5 gånger pengarna i potten.

Bildkälla

Här är Unibets odds på vilka språkrör som väljs på MP-kongressen:
Gustav Fridolin 1.25
Åsa Romson 2.00
Isabella Lövin 3.25
Maria Ferm 4.75
Karin Svensson Smith 4.75
Carl Schlyter 6.00
Per Bolund 7.00
Alice Bah Kuhnke 8.50
Daniel Helldén 8.50

Tror du Romson och Fridolin får sluta?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.