Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodledengen om Trump: "Han är en idiot, en hund, en gris"

- 09/10/2016, 20:54 -
De niro och USA:s president
1 av 3

Robert De Niro var inte snäll med orden när han pratade om Donald Trump.

TT

skådespelare
2 av 3

Stjärnan är känd från blanda annat Gudfadern II.

TT

President
3 av 3

Och han vill inte se Donald Trump som USA:s nästa president.

TT

De Niro hade blivit ombedd att prata opartiskt om vikten att rösta inför en kampanj. Men det struntade han i, och resultatet är episkt.

Tillsammans med flera andra skådisar och kändisar, så som Leonardo DiCaprio, Kendall Jenner och Sarah Hyland, hade Robert De Niro fått frågan om han ville prata om vikten av att rösta i det kommande presidentvalet i november, skriver Independent.

Tanken var att kändisarna skulle leverera brandtal om varför det är så viktigt att gå och rösta. Kändisarna hade fått instruktioner om att prata på ett sätt som inte handlade om vilket parti som hade rätt eller fel, men det struntade Robert De Niro i.

Efter bara några minuter hade han gått ifrån manus och pratade i stället om den kandidat han hatade mest – Donald Trump. Och De Niro var inte heller feg i sina ordval och kallade Trump för både en idiot, en hund och en gris.

– Det gör mig så arg att det här landet kommit till en punkt där den här dåren, den här stollen, har hamnat där han har hamnat. Han berättar om att han vill slå människor i ansiktet? Jag vill slå honom i ansiktet, säger han i videon.

Anonymous Content som står bakom kampanjen kände att de inte kunde ta med De Niros inslag i den verkliga röstnings-kampanjen, men ändå ansåg att videon var för viktig för att inte delas. De tog därför beslutet att lägga upp den separat.

Tom McCarthy som gjorde videon ställde samma fråga till De Niro som till de andra: "Vad bryr du dig om?". Det här var De Niros svar, säger Anonymous Content via Independent.

Se De Niros brandtal här under.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Donald Trumps senaste skandal – en video där han pratar om kvinnor som objekt.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Håller du med Robert De Niro?