Markus Palmheim är SD-politiker i Danderyd.
1 av 3
Markus Palmheim är SD-politiker i Danderyd. - Foto: TT/IRM
2 av 3
3 av 3

SD-politiker vill betala våldtäktsmän – och göra alla som inte röstar SD till sexslavar

Nu tvingas han lämna sitt uppdrag.


En ny skandal har nu grävts fram om en av Sverigedemokraternas politiker. Den här gången är det det Markus Palmheim, ledamot för SD i Danderyd, som varit ute och skrivit helt sjuka saker på nätet. Det kan satjen Inte Rasist Men... idag avslöja.

”Låt araberna få betalt för att de våldtar feminister, så gör de lite nytta”, skriver han i en diskussionstråd. I en annan skriver Palmheim att alla kvinnor som inte röstar på SD ska bli sexslavar åt flyktingar.

”Varje kvinna som röstat för S, M, L, V, KD, C blir därmed skyldig att ställa upp som ’flickvän till förfogande’ för de utsvultna kärlekstörstande männen”, skriver Palmheim.

Bild: Skärmdump IRM

Dock menar han att hans politiska åsikter hör hemma i Sverigedemokraterna.

"SD är för tillfället det parti som bäst för fram mina synpunkter. SD är det enda partiet som jag i dagsläget kan tänka mig att lägga min röst på”, skriver Palmheim i ett mejl till Inte Rasist Men...

Men Sverigedemokraterna ser inte positivt alls på uttalandena.

- Efter samtal och dialog inom partiet och med berörd person har han nu valt att lämna sitt uppdrag i styrelsen, säger Henrik Gustafsson, informationschef på Sverigedemokraterna, till Nyheter24.

Bild: Skärmdump IRM

Nyligen fick en sverigedemokrat avgå efter att ha uttryckt sig olämpligt – läs mer om det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det rätt att han lämnade?
Tack för din röst!