Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

SD-politiker vill att Putin tar över: "Tvinga regeringen att avgå"

- 25/04/2017, 09:17
1 av 4

TT

2 av 4

TT

3 av 4

TT

4 av 4

TT

Hon menar också att muslimer är onda och att regeringen importerar ett krig.

Muslimer är ondskefulla, regeringen är landsförrädare och det pågår ett inbördeskrig i Europa. Det är bara några av åsikterna som Susanne Larsen, Sverigedemokraternas distriktsordförande i Halland, har basunerat ut på sin Facebook. Det kan Inte Rasist Men… idag avslöja.

“Muslimer är ondska och farliga, vad svenska regeringen gör idag med sina moskébyggen är att erkänna islam som en religion och då har muslimerna fått vad de behöver för att fortsätta sitt uppdrag… … kriget importeras i hela Europa i form av muslimer”, skriver Susanne på Facebook i början av 2014, enligt IRM.

I andra poster kallar hon regeringen för landsförrädare, och att ett tredje världskrig är på gång.

I ett inlägg, där hon menar att ett krig mellan muslimer och kristna är nära, skriver hon också att “det är så illa så att man nästan hoppas att Putin skulle vilja ta över styrspaken ett tag”.

När Inte Rasist Men… når Susanne förklarar hon vad hon menar med tankarna på inbördeskrig och tredje världskrig.

– Jag kan inte bedöma om det är mellan olika etniska grupper, eller om det är fransmän sinsemellan eller svenskar sinsemellan. Men jag vet att situationen är ju ganska extrem med tanke på hur det såg ut till exempel i Sverige för mellan fem och tio år sen så hade vi inte den situationen som vi har idag. Sen om det är Sven och Per eller om det är någon annan, det kan jag inte uttala mig om, säger Susanne till IRM.

Och Sverigedemokraterna tycker att det hela låter ganska illa.

– Det låter tämligen illa. Det låter konspiratoriskt. Det är viktigt att man formulerar sig på ett sätt som inte kan missuppfattas. Det kan så klart finas anledning att diskutera det här internt utifrån det du berättar för mig, säger Sverigedemokraternas informationschef Henrik Gustafsson till Nyheter24.

En som däremot inte tror att ryssen kommer är Gudrun Schymanläs mer om det här.

VILL DU ATT PUTIN TAR ÖVER?