Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ebba Busch Thor om festandet: "Har aldrig varit asplakat"

Nyheter | 26/03/2018 11:08

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor berättar nu om festandet och hur det går till när hon "röjer".

Har du varit riktigt tokpackad någon gång? Då är det en sak du inte har gemensamt med Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor

Nu i fredags var 31-åriga Ebba Busch Thor gäst i Alex Schulmans intervjupodcast Schulman Show, och fick då frågan om sina alkoholvanor. 

Busch Thor pratade då om hur hon kan dricka, men att hon inte är personen som blir full. 

– Jag ska helt ärligt säga att jag aldrig varit helt asplakat. Det är helt sant, du kan sätta mig i ett lögndetektortest, säger Ebba Busch Thor i podden.

KD-ledaren berättade senare hur hon som ung var tvungen att vara nykter på fester eftersom hon bodde ute på landet och "snodde" sin mammas bil för att komma till och från festerna hos kompisarna. 

Men däremot menar EBT att hon absolut kan "balla ur". 

– Men har jag någonsin ballat ur? Det är en annan fråga, det är klart jag har. Men jag behöver inte vara plakat för det, säger Ebba Busch Thor.

Busch Thor säger att mycket jobb och partiledarskap gör det svårt att gå ut att "röja", men att hon festade loss när Uppsala-laget Sirius, där Busch Thors man tidigare var lagkapten, gick upp i Allsvenskan 2017. 

– Då röjde jag på dansgolvet, och var sju månaders gravid. Det gav "hips don't lie" en helt ny innebörd kan man säga, säger Busch Thor i podden. 

Ebba Busch Thor har en bakgrund i församlingen Livets ord, och växte upp i ett kristet hem. Hon gick också på Livets ords skola som barn. Hon har också en gång sagt att hon tror att Adam och Eva var de första människorna på jorden

Men Busch Thor har ju faktiskt ballat ur ganska hårt tidigare, inte minst i tv-programmet Så ska det låta, där hon rappade "Det löser sig" med Timbuktu. Se det här!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit asplakat någon gång?