Marcus Oscarssons hyllning till Jonas Sjöstedt
TV4:s Marcus Oscarssons hyllar Jonas Sjöstedt. - Foto: Maja Suslin/Tomas Oneborg/TT

Marcus Oscarsson hyllar Jonas Sjöstedt: "Skickligast av partiledarna"

TV4:s Marcus Oscarsson hyllade Jonas Sjöstedt rejält i Nyhetsmorgon tidigare under fredagen.


TV4:s Marcus Oscarsson sparade inte på krutet med hyllningarna till Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt i Nyhetsmorgon i TV4 tidigare idag. Den populäre politiske kommentatorn stack till och med ut hakan och kallade partiledaren skickligast av alla.

– Han är inte bara skicklig som partiledare, han är skickligast, om ni frågar mig, av alla partiledarna. Han är väldigt påläst, han har bredden, han är kvick, han är strategisk, sade Oscarsson i programmet.

Oscarsson berömde även Sjöstedts humor och hans förmåga att väva i berättelser i sina argumentationer.

Marcus Oscarsson tycker att Jonas Sjöstedt är den skickligaste partiledaren. Bildkälla: Stina Stjernkvist TT/TT

Och Oscarsson tror att framtidsutsikten för partiet ser väldigt bra ut den kommande mandatperioden. Han menar att partiet, med Sjöstedt vid rodret, kan nå hela tolv procent under den här mandatperioden.

– Jag tror att de har goda möjligheter att växa, jag har sagt att de kan nå tolv procent under den här mandatperioden till och med. Jag står kvar vid det fortfarande. Vänsterpartiets starkaste tillgång, det är den här herren, Jonas Sjöstedt, berättade Oscarsson och fortsatte:

– Titta i popularitetsmätningarna och förtroendemätningarna. Han ligger väldigt väldigt högt över de andra partierna om man jämför till partiets storlek. Ebba Busch Thor är också väldigt populär. Det handlar mycket om personen Jonas Sjöstedt. 

MER: Vänsterpartiets nya förslag: Fängelse för sexköpare

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du Jonas Sjöstedt är skickligast?
Tack för din röst!