Ebba Busch Thor
Ebba Busch Thor skiljer sig - Foto: Fredrik Sandberg/TT

Ebba Busch Thor skiljer sig: "Har bott isär under hösten"

Det är över mellan KD-ledaren Ebba Busch Thor och fotbollsproffset Niklas Busch Thor. Det meddelar paret idag på Instagram.


Ebba Busch Thor skiljer sig från maken Niklas Busch Thor. Det meddelar Kristdemokraternas partiledare idag på Instagram. 

”Under hösten har vi bott isär och det är med stor sorg som vi nu är vid den här punkten”, skriver Ebba Busch Thor på Instagram.

Paret gifte sig 2013 och har två barn tillsammans. 

”Vi är det bästa teamet för våra barn, det har vi alltid varit och kommer alltid att vara även framåt”, avslutar Busch Thor. 

Maken Niklas Busch Thor, som spelar fotboll för allsvenska Sirius, har lagt upp samma text på sin Instagram.

Nyligen meddelade en annan toppolitiker att även han skiljer sig – läs mer om det här.

/
/
Senaste nytt

Norska LO vill att oljefonden pressar Tesla

Karlstad: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Personbil i diket längs Lv 734 strax söder om Deje.", skriver polisen på sin hemsida.

Omvänd vinstvarning från Danske Bank

Storbanken Danske Bank gör en omvänd vinstvarning och bedömer att helårsvinsten ska hamna i spannet 20,5–21,5 miljarder danska kronor. Detta jämfört med den guidning som gjordes i samband med tredje kvartalsrapporten då bedömningen var en vinst på 19,5–20,5 miljarder danska kronor.

Dömd för kontraktsmord i Skogås överklagar

Den 16-årige pojke som dömdes för att ha utfört ett kontraktsmord på en jämnårig pojke i Skogås söder om Stockholm överklagar till hovrätten. Pojken yrkar på att i första hand frikännas helt och hållet, i andra hand att få ett lägre straff.

Ica-butiken öppnar sent – så personalen kan sova ut efter julfesten

December betyder julfest. Och för att personalen på Ica Lindbacken ska kunna njuta ordentligt har öppettiderna ändrats i butiken.

Israel anklagas för granater mot journalister

Journalisterna filmade gränsområdet mellan Libanon och Israel när de plötsligt besköts. En reporter dödades och sex skadades. Utredningar pekar på att Israel avfyrade granaterna. En israelisk granskning har inletts.