Breggz lyxhörlurar
Breggz lyxhörlurar kommer med en ovanligt stor prislapp. - Foto: Breggz, Henrik Montgomery/TT

Nya lyxhörlurarna visas upp på CES – enorma prislappen

Företaget Breggz har visat upp sina lyxhörlurar på teknikmässan CES med en prislapp som kan få en att höja på ögonbrynen.


Teknikmässan CES har gått av stapeln och flera produkter har lanserats under veckan. En av dem är ett par hörlurar från företaget Breggz med en minst sagt saftig prislapp. 

Nya AI-produkterna som kan ersätta din smartphone

Så mycket kostar hörlurarna

I nuläget går det endast att anmäla sitt intresse för att köpa dessa lyxhörlurar. Enligt TechCrunch är tillverkarens rekommenderade detaljhandelspris närmare 20 tusen kronor om de skulle bli tillgängliga för allmänheten. 

För det priset får man specialdesignade hörlurar som är 3D-printade för att passa användarens öron och ljudkvalité som beskrevs av TechCrunch reportern Haje Jan Kamps  som "en av de bästa ljudupplevelser" han någonsin upplevt. 

Hörlurarna från Breggz kan kosta 20 000 kr. Foto: Breggz

iPhone föll 5 000 meter från flygplan: "Inga repor"

Grundaren är artist

En av grundarna till Breggz är Xander de Buisonjé, en musiker från Nederländerna. Han undrade varför det inte finns hörlurar för konsumenter som är lika bra som de han själv använder på scen, och därifrån kom ideén. Hörlurarna har den lägsta latensen på marknaden enligt företagets CFO, Jeroen van Els. Dock är den inte tillräckligt låg för att fungera för artister under live-spelningar. 

OpenAI till New York Times efter stämningen: "Manipulerat"

Ska kunna översätta i realtid

Hörlurarna har även en inbyggd processor som enligt van Els ska erbjuda funktioner som styrning via röst och huvud-rörelser men även mjukvara för översättning i realtid. Även brusreducering planeras att komma till hörlurarna vid ett senare tillfälle. 

Läs mer: Nya Wi-Fi-teknologin certifieras: "Banbrytande"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!