Här är några av världens mest lyxiga telefoner.
Här är några av världens mest lyxiga telefoner. - Foto: Mr Whos The Boss/YouTube, Fredrik Sandberg/TT

Här är världens 10 lyxigaste telefoner – sjuka priserna

Världens lyxigaste telefoner kan kosta tiotusentals kronor, och vissa av dem går inte ens att köpa. Här är en lista på några av dem.


Världens mest exklusiva telefoner erbjuder inte bara toppmodern teknik utan också en unik design, sällsynthet och ofta ett högt pris. Den populära YouTube-kanalen "Mr Whose the Boss", har samlat de mest exklusiva telefonerna i världen i en video. I den här artikeln kan du se några av dem.

1. Galaxy Z Flip 5 Retro Edition 

Denna telefon hyllar Samsungs SGH-E700, en av de ursprungliga flip-telefonerna. Den har Samsungs första logotyp och en design som speglar den historiska modellen. Den kommer med anpassade tillbehör som "Flip Suit"-fodral och samlarkort. Enligt videon kostar telefonen omkring 16 tusen kronor.

Foto: Mrwhosetheboss/YouTube

2. Mickey Mouse Phone från Disney

För att fira Disneys 100-årsjubileum har de samarbetat med Xiaomi för att skapa en telefon med Musse Pigg-tema. Den har anpassade bakgrunder, animationer och unika ikoner. Telefonen är en hyllning till Disneys arv och ikoniska karaktärer, med en design som reflekterar Disneys magi. 

Foto: Mrwhosetheboss/YouTube

Läs mer: Anställd lurades av fejk-chef – betalade miljonbelopp

3. Mr. Doodle Phone

Denna telefon är ett samarbete med den brittiska konstnären Mr. Doodle och har en unik design som lyser i mörkret. Den baseras på telefonen "Techno Camon 20" och är dekorerad med Mr. Doodles karaktäristiska klotter. Det är en telefon som sticker ut för sin kreativa design och konstnärliga värde.

Foto: Mrwhosetheboss/YouTube

4. "One Piece" Smartphone

Med ett begränsat släpp på endast 50 000 enheter, är denna telefon är en hyllning till den enormt populära manga- och anime-serien "One Piece". Den kommer i en skattkistliknande förpackning och har anpassade teman, ikoner och animationer som reflekterar seriens karaktärer och äventyr.

Foto: Mrwhosetheboss/YouTube

Läs mer: Så använder du ChatGPT:s betalversion – helt gratis

5. OnePlus Marble Odyssey Edition

Denna särskilda utgåva av OnePlus är unik för varje enhet, tillverkad med en sällsynt stensort som liknar marmor. Den har genomgått en komplex tillverkningsprocess för att skapa en sofistikerad och individuell design. Varje telefon är unik, vilket gör den till en av de mest exklusiva versionerna från OnePlus.

Foto: Mrwhosetheboss/YouTube

6. HTC One M8 24 Karat Gold Edition

En extremt sällsynt version av HTC One M8 från 2014, belagd med 24 karat guld. Endast 200 enheter tillverkades, och de var inte tillgängliga för köp utan gavs bort till vinnare av tävlingar.  Enligt videon är priset upp mot 21000 kronor. 

Foto: Mrwhosetheboss/YouTube

Läs mer: Jag bad ChatGPT ta fram en veckomatsedel för 500 kronor – så här gick det

7. Nokia XR21 Limited Edition

Denna särskilda utgåva är en av endast 50 enheter och representerar Nokias åtagande till hållbarhet och tillförlitlighet. Den är designad och monterad i Europa, vilket markerar en ny era för Nokia i att erbjuda lokalt tillverkade, pålitliga telefoner. 

Informationen och texten i artikeln är framtagen med hjälp av AI-verktyg. Den är därefter bearbetad och faktagranskad av Nyheter24.


Foto: Mrwhosetheboss/YouTube

8. "Pokémon" Phone

En extremt sällsynt och eftertraktad telefon, exklusiv för Sydkorea. Den har "Pokémon"-tema och kommer med anpassade tillbehör. Trots sin popularitet och sällsynthet kritiserades den för att inte fullt ut utnyttja sitt tema i telefonens design. Telefonen kommer med en prislapp på nästan 40 tusen kronor.

Foto: Mrwhosetheboss/YouTube

9. Google Pixel Fold Hip Hop 50 Edition

En särskild utgåva för att fira hiphopens 50-årsjubileum, denna telefon delades ut exklusivt till världsberömda kändisar. Den kommer med anpassade tillbehör och en vinylspelare.

Foto: Mrwhosetheboss/YouTube

Läs mer: Så bra är Apple Vision Pro – experten recenserar

10. "Caviar" Megalodon Phone

En lyxtelefon från "Caviar" med en äkta Megalodon-tand inbäddad i dess design. Endast 12 enheter tillverkades, vilket gör den till en av de mest exklusiva och unika telefonerna på marknaden. Telefonen ska kosta över 90 tusen kronor.

Foto: Mrwhosetheboss/YouTube

Informationen och texten i artikeln är framtagen med hjälp av AI-verktyg. Den är därefter bearbetad och faktagranskad av Nyheter24.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!