1 av 3
Casey Neistat, grundare av Beme.
2 av 3
Casey Neistat, grundare av Beme. - Foto: Fakismil: Youtube
Beme, en app utan flådiga filter och redigering.
3 av 3
Beme, en app utan flådiga filter och redigering. - Foto:

Här är nya Snapchat – visar sanna bilden

Om du tröttnat på Snapchat och flådiga filter är denna app för dig. Som användare får du möjlighet att ta del av andras upplevelser på ett ärligt sätt, helt oredigerat.


Filmmakaren Casey Neistat är skapare av appen Beme. Neistat tröttnade på det redigerade material som publiceras på andra sociala medier som Snapchat och Facebook. Resultatet blev Beme. Tanken är en app där du kan dela med dig av din vardag och upplevelse på ett ärligt sätt, där verkligheten inte alltid är uppklädd och perfekt.

Genom att följa vänner och intressanta främlingar får du chansen att uppleva deras vardag som den är, varken redigerad eller förfinad.

Bildkälla

Hur fungerar då appen? Tanken är att du som användare inte alltid ska leva med telefonen framför dig. Istället ska du ha den mot bröstet för att visa din upplevelse på samma sätt som du själv upplever den. När ljussensorn på telefonens framsida täcks mot bröstet börjar kameran på baksidan filma. När du sedan plockar bort den laddas videon upp direkt, utan möjlighet till redigering.

Precis likt Snapchat får följare sedan möjligheten att se innehållet en gång. Gillar du det som delas finns möjligheten att visa uppskattning, detta genom att skicka selfies på din reaktion under tiden klippet visas.


Bildkälla

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du testa Beme?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

1 timme sedan
Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.