Stockholm

Här är nya Snapchat – visar sanna bilden

1 av 3
Casey Neistat, grundare av Beme.
2 av 3
Casey Neistat, grundare av Beme. Foto: Fakismil: Youtube
Beme, en app utan flådiga filter och redigering.
3 av 3
Beme, en app utan flådiga filter och redigering. Foto:

Om du tröttnat på Snapchat och flådiga filter är denna app för dig. Som användare får du möjlighet att ta del av andras upplevelser på ett ärligt sätt, helt oredigerat.


Läs mer

Filmmakaren Casey Neistat är skapare av appen Beme. Neistat tröttnade på det redigerade material som publiceras på andra sociala medier som Snapchat och Facebook. Resultatet blev Beme. Tanken är en app där du kan dela med dig av din vardag och upplevelse på ett ärligt sätt, där verkligheten inte alltid är uppklädd och perfekt.

Genom att följa vänner och intressanta främlingar får du chansen att uppleva deras vardag som den är, varken redigerad eller förfinad.

Bildkälla

Hur fungerar då appen? Tanken är att du som användare inte alltid ska leva med telefonen framför dig. Istället ska du ha den mot bröstet för att visa din upplevelse på samma sätt som du själv upplever den. När ljussensorn på telefonens framsida täcks mot bröstet börjar kameran på baksidan filma. När du sedan plockar bort den laddas videon upp direkt, utan möjlighet till redigering.

Precis likt Snapchat får följare sedan möjligheten att se innehållet en gång. Gillar du det som delas finns möjligheten att visa uppskattning, detta genom att skicka selfies på din reaktion under tiden klippet visas.


Bildkälla

Kommer du testa Beme?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.