Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Yes! Nya iPhone kan ha det vi alltid önskat

- 04/01/2016, 15:39 -
Det här kan vara det bästa som hänt!
1 av 4

Det här kan vara det bästa som hänt!

Apple

För visst suger det när batteriet dör.
2 av 4

För visst suger det när batteriet dör.

TT

Nu kan det bli ändring på den saken.
3 av 4

Nu kan det bli ändring på den saken.

TT

Enligt rykten kommer batteriet att bli mycket bättre.
4 av 4

Enligt rykten kommer batteriet att bli mycket bättre.

TT Bild/Faksimil Youtube

Det här är goda nyheter! Frågar man iPhone-användare om telefonernas brister så finns det nämligen en sak som alltid kommer upp. Du kan nog gissa vilken.

Batteritiden! Det är den sak som Apples kunder i särklass gnäller allra mest över. Och vafan, har man lagt ner tusentals kronor på en telefon vill man ju att den ska fungera längre än några futtiga timmar.

Många är de som rasande slitit sitt hår och velat kasta luren i backen när den dött. Typ lite såhär kan det kännas:

Bildkälla

Men nu kan det bli ändring på den saken. iPhone 7 Plus kommer enligt uppgifter att ha både bättre utrymme och längre batteritid, skriver Business Insider.

Batteriet ska enligt rapporter bli det största någonsin, och telefonerna kan komma att få ett utrymme på upp emot 256GB. Mycket batteri till att plåta, filma och spela alltså. OCH mycket minne att lagra allt på! Wohooo!

Bildkälla

Uppgifterna är dessvärre inte bekräftade, utan Business Insider hänvisar till den kinesiska sajten MyDrivers som citerar källor inom Apple. Dessutom motsäger uppgifterna tidigare rykten om att telefonerna kommer att bli smalare och mer slimmade igen.

Än så länge bör du alltså inte hoppa av glädje. Men hoppas kan vi alltid göra.

Är batteritiden för dålig på iPhones?