Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wow! Nya Instagram-uppdateringen har det vi alla väntat på!

- 09/02/2016, 07:49 -

TT BILD

Men yes! Det här var väl ändå på tiden!?

Att använda Instagram är ju kul – och det är ju ännu roligare för alla dina följare som får följa med på allt du hittar på. Men om du har två konton så är ju Instagram ganska krångligt. Att logga in och ut är ett jäkla meck, och det gör att det inte blir lika kul att ha mer än ett konto.

MEN! Nu kommer en uppdatering som gör att du lätt kan byta mellan olika konton. Och enligt Instagrams blogg så kommer det vara riktigt enkelt. Bara uppdatera till den versionen som kommer nu i veckan, tryck på ditt användarnamn längst upp på skärmen och byt konto.

Om du redan har två konton så kommer den här uppdateringen som en efterlängtad skänk från skyarna. Och om du inte har dubbel-insta så kanske det är dags att skaffa det?

Kanske ett konto där du lägger upp stekheta modellbilder? Eller bilder där du lagar brödrostar? Eller varför inte ett konto helt ägnat åt din trädgård? Möjligheterna är oändliga!