Det här är nytt med Ipad 9 och Ipad Mini 6

Nyheter24 har unboxat det senaste släppet från Apple, vilket innehåller nya Ipad 9 och Ipad Mini 6. Såhär känns de nya produkterna.


Nu har Apple äntligen lanserat nya tekikprylar, senast unboxade vi nya Iphone 13 och Iphone 13 Pro. Idag har vi Ipad 9 och Ipad Mini 6 framför oss.

Vad är nytt med Ipad 6 Mini?

Ipad 6 Mini har många nya funktioner, bland dessa är ett A15 bionic chip, touch ID, 5G och en ny kamerafunktion tillsammans med en förbättrad kamera. Den nya Ipad mini är hela 80 procent snabbare än föregångaren och har en retina-skärm på 8,3-tum. 

Den nya kamerafunktionen kallar Apple för centrerat, den tillåter kameran att följa objektet under videosamtal. 

Ipad Mini 6 Foto: Apple

Vad är nytt med Ipad 9?

Den nya Ipad 9 har ett A13 bionic chip, true tone och många andra förbättringar. Även denna Ipad har funktionen centrerat. True tone ger den 10,2 retina-skärmen mer naturliga färger. Apple menar att denna funktion ger en mer behaglig upplevelse på Ipaden. Ipad 9 har också ett större lagringsutrymme, det är hela dubbelt så stort än föregångaren.

/
/
Senaste nytt

EU-pengar till UNRWA

Musk stämmer Open AI – för mycket vinstfokus

Elon Musk stämmer Open AI och dess vd Sam Altman. Enligt Musk har Open AI – en pionjär inom artificiell intelligens – agerat i strid med sina stadgar genom att fokusera för mycket på att göra vinster, enligt världens rikaste man.

Kundernas kritikstorm mot Kellogg's: "Dystopiskt"

Ett uttalande från flingjätten Kellogg's vd har fått folk att reagera starkt. Anledningen? Han tycker att frukostflingor kan ätas som middag hos dem som behöver spara pengar.

Betalningskungen: Klarnas vd får miljonlyft – trots miljardförlusten

De senaste två årens miljardförluster hindrade inte Klarnas vd från att höja lönen för sig själv och de andra i ledningsgruppen med rekordbelopp. Så här många miljoner tjänar de efter rekordhöjningen på 70 procent.

Navalnyjs kropp framme vid kyrkan – flera gripna

Aleksej Navalnyjs kista har anlänt till kyrkan. Men familjen hindrades in i det sista från att hämta hans kropp från bårhuset. Enligt medierapporter har flera personer som samlats i samband med begravningen gripits.

Livstids fängelse för mord och nio mordförsök

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till livstids fängelse för mordet på en annan ung man på en snabbmatsrestaurang i Rågsved i södra Stockholm, meddelar Södertörns tingsrätt.