Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tio tecken på att du är superkär och galen

- 26/03/2014, 18:07 -
Relationstips av experterna.

Gustav Holmström och Magda Omerspahic.

Irena Pozar

Relationsexperterna har paxat onsdagskvällarna. Denna gång listar de tio tecken som visar på att du är cuuur-azy in love.

TRENDER. Nyheter24:s relationsexperter, Magda Omerspahic och Gustav Holmström, är tillbaka med sina supertips.

Förra veckan rabblade de upp tio saker de inte ville höra från sina partners och denna vecka svänger de helt och ger dig tio tecken som avslöjar att du är – likt Beyoncé – drunk in love.

Gustavs tecken:

Du är orolig

Nu snackar vi alltså om förälskelsefasen. Innan du vet om det är safe och det finns en chans till villa, volvo och vovve. Då är det inte soft att vara kär. Då är det bara jobbigt. Vilket det förstås kan bli med villa, volvo och vovve men ni fattar grejen.

Det är vår

Det är ju vår. Och som vi alla vet är det lättare att bli kär. Det mesta är faktiskt lättare.

Du gör konstiga saker

Ringer för att "kolla läget". Skippar krogen för att "baka bullar". Vägrar "gå upp ur sängen innan du kollat igenom hens Instragramfeed". Det senaste årets feed.

Du är misstänksam

Alltså inte nödvändigtvis mot föremålet för din kärlek. Utan mot allt och alla. Säger någon att hen inte rätt för dig? Den personen har en agenda. Säger någon att hen är perfekt för dig? Den personen har också en agenda!

Det pirrar i magen

Jo, det gör faktiskt det. Det och en massa andra känslor. Du är ju kär.

Magdas tecken:

Logiken fattas

ALLT är ju ologiskt, till och med 1+1 och allt annat som är självklart eftersom ens hjärna endast kan ta in EN sak. Den "saken" är den människan du är kär i.

FBI-agenten

Ok, inser nu att detta inte är det mest sunda tecknet på att du är kär men vi måste ändå vara ärliga och erkänna att vi blir som besatta av vår kärlek. Är det inte Fejjanbilder så är det tweets och Instabilder som du blir glad av att se. Du lajkar allt. Du kommenterar allt. Du ser – ALLT.

Detta är du:

Glädjen och icke-glädjen

Du är glad och lycklig cirka hela tiden och även det jobbiga känns mindre jobbigt när du tänker på din boo.

Men du är också otroligt olycklig och ledsen när ni har tjafsat. Då suger ju livet – BUHU.

Gör otippade grejer

Saker som du tidigare tackade nej till känns plötsligt inte alls så omöjliga att göra när din partner frågar dig.

"En liten köttbit? – Ja, tack", trots att du är vegeterian. Vandra runt i skogen med massa småkryp fastän du hatar barr och naturen mest av allt? Check. Kolla på någon tråkig Star Wars-rulle från 80-talet eftersom din partner älskar rymden? "Jepp – vart är godiset?!"

Fixar dig

Ja, alltså först ska man fixa och dona med sin kropp och personlighet för att haffa någon och sedan ska man dessutom upprätthålla sitt donande när man träffar sin kärlek.

Fast å andra sidan så är det betydligt lättare att göra sig fin för någon som verkligen uppskattar det = din kärlek, och inte tusen främlingar på stan som inte uppskattar din skönhet.

Bonustecken:

Du är äntligen redo att ge bort din sista godaste godisbit eller dela med dig av din Ben & Jerrys… då är man KÄR OCH GALEN.