Den här kroppen är inne enligt instagramkändisen.
1 av 3
Den här kroppen är inne enligt instagramkändisen. - Foto: Faksimil: www.facebook.com/THEFATJEWISH
Så het just nu
2 av 3
Så het just nu - Foto: Ap
The fat jew som han kallar sig själv blev nyligen scoutad som modell.
3 av 3
The fat jew som han kallar sig själv blev nyligen scoutad som modell. - Foto: Faksimil: www.facebook.com/THEFATJEWISH

Instagramkändisen designar kläder för män med pappakropp

Enligt bloggaren är det inne nu att ha en "shrek-kropp".


Du har vid det här laget säkert hört talas om instagramkontot thefatjewish. Josh Ostrovsky som han egentligen heter har gjort sig ett namn genom att posta roliga memes och skandalösa bilder likt dessa:

Han har även lanserat ett eget rosévin med namnet White Girl Rosé som han marknadsför som "makrobiotisk, rättvisemärkt, gräsuppfödd, konfliktfri, frigående, lågt i kolhydrater och glutenfri". Jahapp.

Men nu är det dags för thefatjewish att ge sig in på en ny marknad – mode. Han kommer nämligen att släppa en ny klädkollektion för alla typer av pappor. Kollektionen är en blinkning till fenomenet "dadbod" som blev stort i våras – alltså att ha en lätt plufsig kropp med lite extra hull. Som en pappa har.


Bildkälla: Faksimil Facebook

The Cut skriver att "pappakollektionen" kommer att släppas den 16:e september med "eklektiska plagg" för alla pappor oavsett ålder.


Bildkälla: Faksimil Facebook

Thefatjewish har tidigare beskrivit sin kropp som shrekliknande och sin belåtenhet att det numera är inne att ha en medioker kropp som Shrek.

"Jag vill bara inspirera folk av mitt kön och i min storlek att vara trygga i sitt eget skinn, för det är okej att ha en medioker kropp och ett väldigt, väldigt högt kolesterolvärde – så länge du ser fantastisk ut" säger han till Style.


Bildkälla

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tänder du på pappakroppen?
Tack för din röst!