1 av 4
- Foto: TT Bild
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Bästa uppfinningen – kyler din öl och laddar din mobil samtidigt

Typ, i alla fall om den här uppfinningen fungerar som utlovat. Den här kylväskan har verkligen allt man behöver.


Det känns kanske avlägset nu men under sommaren är öl som inte är tillräckligt kalla faktiskt ett riktigt problem. Men innan nästa sommar kan det problemet vara minne blott.

Snart kommer du nämligen att kunna köpa vad som verkar vara dina drömmars kylbox. Den drivs bokstavligt talat av sol, vind och vatten och har typ allt du behöver.

– Den här kylaren kan du ta med dig i alla lägen – parken, stranden, stugan och festivalen. Tekniken är enkel, the Charcooler är i grunden en lyxversion av det som händer när du kyler öl med en blöt strumpa, fast med en massa roliga tillägg och finesser, säger uppfinnaren Magnus Ödling.

Inte nog med att det finns plats för upp till tolv öl och en inbyggd kapsylöppnare – du kan också ladda din telefon, dina högtalare eller annat livsviktigt. För att hålla koll på hur kall ölen är, så finns en app som övervakar det hela.

Så. Himla. Bra (om den funkar, vill säga).

Boxen förväntas vara leveransklar under våren 2016, du kan läsa mer om hur den fungerar och hur du får tag på den här.

Det tråkiga är att vi nu har typ fem månader av mörker att se fram emot, i stället.

Bildkälla

Öl
/
/
Kol
/
Sol
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

Mötte knivman med stolpe – kan få medborgarskap

En besökande fransman försökte stoppa knivmannen som dödade flera personer i ett köpcentrum i Sydney i helgen. Nu kan han belönas med medborgarskap, föreslår Australiens premiärminister Anthony Albanese.

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Utöver en miljonlön får svenska EU-parlamentariker 700 000 kronor per år i "kontorsersättning". Men S, M, KD och SD vägrar redovisa hur pengarna har använts.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Stockholm

"En förare av en personbil har blivit påkörd av en lastbilschaufför på Essingeleden. Lastbilen avvek därefter från platsen.", skriver polisen på sin hemsida.

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

Spiran på den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn har kollapsat i samband med den pågående branden. Kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.

Byggföretaget får ny vd

Byggföretaget JM får en ny vd och koncernchef. Nuvarande vd Johan Skoglund kommer att gå i pension till sommaren och efterträds av Mikael Åslund, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.