Nya galna sminktrenden är att forma nacken – och internet hatar det

Det tar visst aldrig slut. Det som började i ansiktet har snart spridit sig över hela kroppen?!


Det började i ansiktet, där många trots allt använder smink i vanliga fall. Men sedan har trenden med contouring spridit sig på kroppen, så att säga.

Det blev en grej att contoura nyckelbenen, brösten, och JA, till och med fiffin.

Men det tog inte slut där, vilket uppmärksammats av bland annat Huffington Post. Det senaste är att sminka nacken så att den ser smalare ut, i alla fall att döma av Instagramkontona hudabeauty och mwhairstyles.

Kolla på videon här bara:

Kommentarerna har inte låtit vänta på sig. Många skrattar rakt ut i kommentarsfältet och kommentarer som "Vem gör så här?!" och "nej skitsamma contour på hela kroppen snart" flodas.

Många tycker uppenbarligen det räcker med contouring nu.

Bildkälla

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gör du contouring?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.

Krav om mer pengar till värnpliktiga

1 timme sedan
Motivationen tryter för värnpliktiga när dagsersättningen är låg. Samtidigt råder det så stor platsbrist inom Försvarsmakten att vissa förband inte haft sängplatser till alla värnpliktiga, visar en ny rapport från Pliktrådet.