Här är de sjukaste sätten folk fuskat på

När det kommer till att fuska har folk alltid varit sjukt kreativa. Här är några av de mest briljanta, och dumma, sätten folk fuskat på.


Mitt i skolårets sluthets brukar proven samlas på hög för att både lärare och elever har panik. Och kanske blir det ont om tid att läsa in allt.

Många tar då den sista utvägen – att fuska.

Men det är inte alltid så lätt att fuska utan att bli upptäckt. En tråd på forumsajten Quora avslöjar några av de smartaste sätten som studenter använt för att fuska sig till högre betyg, skriver Daily Mail.

Här är några av de bästa, och sämsta, sätten.

1. Plåster

En student har fejkat en skada för att kunna skriva fuskanteckningar på insidan av plåstret. Genialt och lite äckligt.

Bildkälla

2. Suddgummi

Att skriva lite matteformler eller viktiga namn på baksidan av ett suddgummi är smidigt. Och det går fort att vända på om en lärare råkar gå förbi.

Bildkälla

3. Vattenflaska

Det här är ett välkänt internettrick, och ett av de smartare sätten. Men vem orkar egentligen göra så mycket jobb för att fuska?

Bildkälla

4. Nagel

För att göra det här fusket behövs fingerfärdighet, förstoringsglas och världens spetsigaste penna. Känns dock som att risken för att bli upptäckt är ganska stor.

Bildkälla

5. Ihålig penna

Ta isär en vanlig bläckpenna och lägg in små, hoprullade fusklappar som du kan ta ut vid behov. Smidigt.

Bildkälla

6. Osynlig penna

Det här känns som ett av de sämre sätten eftersom det inte direkt går att vara diskret med en ficklampa...

Bildkälla

7. Miniräknare A

Det här är ett intressant fusk. På baksidan av en miniräknare syns blyerts dåligt... men syns det tillräckligt dåligt?

Bildkälla

8. Miniräknare B

Miniräknare med minnesfunktioner är bra att ha vid matteprov för att spara matteformler.

Bildkälla

9. Klassikern

Den här har vi nog alla gjort, med olika nivåer av framgång antagligen.

Bildkälla

10. Hi-tech glasögon

Nu kommer något riktigt kreativt. Några thailändska studenter använde sig av dessa glasögon som har en inbyggd kamera. Men den tog de bilder på provfrågorna. Bilderna skickades sedan till en grupp okända människor som besvarade frågan...

Bildkälla

11. Smart klocka

... Svaret skickades sedan till elevernas smarta klockor. För fusktricket betalde studenterna 800 000 barh, vilket motsvarar cirka 185 000 kronor.

Bildkälla

Men tyvärr blev de tre eleverna påkomna av skolan och deras prov underkändes, så det är nog inte någon bra idé att satsa 100 000 kronor på att fuska sig till bättre betyg. Det kanske bara är enklast att plugga ändå?

Bildkälla

Kanske du funderar på att plugga vidare trots att det är kämpigt med skolan nu, då kan du behöva göra det här testet för att se vilken utbildning som passar dig, eller så skiter du i allt och söker in till en dokusåpa, här är åtta anledningar till att du borde göra det.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du använt något av fusken i listan?
Tack för din röst!