Torsdag 15 Apr
Stockholm

Nya säsongen av Orange Is The New Black är här – möt de nya karaktärerna

Orange is the new black är tillbaka och Litchfield börjar bli trångt. Möt de nya karaktärerna.
1 av 7
Orange is the new black är tillbaka och Litchfield börjar bli trångt. Möt de nya karaktärerna. Foto: Netflix
Kändiskocken och livsstils-gurun Judy King har gjort sig skyldig till skattefusk och får därmed flytta in på Litchfield. Men det är svårt för de andra fångarna att bestämma sig vad de egentligen tycker om henne.
2 av 7
Kändiskocken och livsstils-gurun Judy King har gjort sig skyldig till skattefusk och får därmed flytta in på Litchfield. Men det är svårt för de andra fångarna att bestämma sig vad de egentligen tycker om henne. Foto: Netflix
Desi är väktarnas nya kapten som verkar vara en kompromisslös snubbe. Han ser allt i svartvitt och kan vara en aning svår att komma överens med.
3 av 7
Desi är väktarnas nya kapten som verkar vara en kompromisslös snubbe. Han ser allt i svartvitt och kan vara en aning svår att komma överens med. Foto: Netflix
Bilder avslöjar om att Piper har tillkallats till Desis kontor – om de är bundisar eller fiender återstår att se.
4 av 7
Bilder avslöjar om att Piper har tillkallats till Desis kontor – om de är bundisar eller fiender återstår att se. Foto: Netflix
​Fler latinos med namnen Pidge, Ouija och Zirconia kommer till fängelset som kommer öka dramat intensivt. De hamnar helt enkelt i bråk med några vita kamrater. Pipers tros-verksamhet verkar dessutom göra henne till en målbricka.
5 av 7
​Fler latinos med namnen Pidge, Ouija och Zirconia kommer till fängelset som kommer öka dramat intensivt. De hamnar helt enkelt i bråk med några vita kamrater. Pipers tros-verksamhet verkar dessutom göra henne till en målbricka. Foto: Netflix
​Piper får en ny sängkompis! Eller ja, cellkamrat. Hapakuka beskrivs som tuff och blir Pipers personliga livvakt.
6 av 7
​Piper får en ny sängkompis! Eller ja, cellkamrat. Hapakuka beskrivs som tuff och blir Pipers personliga livvakt. Foto: Netflix
​Ni kanske minns att Black Cindy konverterade till judendomen och bytte namn till Tova förra säsongen? När muslimen ​Alison Abdullah​, klädd i slöja, flyttar in i hennes cell är hon inte snäll. Låt oss säga att deras tro kolliderar med varandra. En annan skulle leta efter första vägen ut.
7 av 7
​Ni kanske minns att Black Cindy konverterade till judendomen och bytte namn till Tova förra säsongen? När muslimen ​Alison Abdullah​, klädd i slöja, flyttar in i hennes cell är hon inte snäll. Låt oss säga att deras tro kolliderar med varandra. En annan skulle leta efter första vägen ut. Foto: Netflix

När fängelset blir dubbelt så stort tillkommer fler fångar – vissa värda att älska, andra att hata.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I dag är Orange Is The New Black tillbaka, och nu börjar fängelset bli trångt. I fjärde säsongen tillkommer nämligen ännu fler älskvärda karaktärer och guilty pleasures.

Låt oss presentera dem för dig.

Judy King

I säsongsfinalen ankom kändiskocken och livstils-gurun Judy King till Litchfield för skattefusk. Tydligen kan inte Poussey och de andra fångarna riktigt bestämma sig för vad de tycker om henne. De är en aning "starstruck" och kan inte bestämma sig om hon är rasist eller "bara söderifrån."

Judy King spelas av Blair Brown som tidigare medverkat i "Fringe."

Bildkälla: Netflix

Desi Piscatella

Desi är väktarnas nya kapten som verkar vara en kompromisslös snubbe. Han ser allt i svartvitt och kan vara en aning svår att komma överens med. Bilder avslöjar att Piper har tillkallats till hans kontor – om de är bundisar eller fiender återstår att se.

Desi spelas av Brad William Henke som tidigare setts i "Justified" som Coover Bennett, och i "Lost" som Bram.

Bildkälla: Netflix

Nya väktare

Eftersom Litchfield blir större kommer även fler väktare. Dessa vet vi hittills väldigt lite om dem, men de ska vara fulla av testosteron. Låt oss säga så här: Pornstache kommer framstå som en liten pris i jämförelse med de här perversa snubbarna.

Pidge, Ouija och Zirconia

Fler latinos med namnen Pidge, Ouija och Zirconia kommer till fängelset som kommer öka dramat intensivt. De hamnar helt enkelt i bråk med några vita kamrater. Pipers tros-verksamhet verkar dessutom göra henne till en måltalva.

Bildkälla: Netflix

Hapakuka

Piper får en ny sängkompis! Eller ja, cellkamrat. Hapakuka beskrivs som tuff och blir Pipers personliga livvakt.

Hapakuka spelas av Jolene Purdy som tidigare medverkat i "Glee" och "Under the Dome."

Bildkälla: Netflix

Alison Abdullah

Ni kanske minns att Black Cindy konverterade till judendomen och bytte namn till Tova förra säsongen? När muslimen Alison Abdullah, klädd i slöja, flyttar in i hennes cell är hon inte snäll. Låt oss säga att deras tro kolliderar med varandra. En annan skulle leta efter första vägen ut.

Bildkälla: Netflix

Bildkälla

Kärleken till TV-serier är stor. I bland så stor att skådespelare träffar sitt livs kärlek på plats, så som Poussey gjorde. För andra kan det vara förödande att få höra spoilers, därför ville David avslöja Game of Thrones för Kent Ekeroth.

Längtar du efter den nya säsongen?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela