25-åringen lägger sjukt mycket pengar på utseendet: "Går i konkurs"

Det mest udda som Ryan har gjort är att han "bundit sina fötter" för att han tyckte att de var för stora.


Om du tycker att du lägger ner en hel del pengar på ditt utseende så är det antagligen ingenting emot vad 25-årige Ryan Staveley från Manchester i Storbritannien spenderar varje månad.

Ryan spenderar nämligen 1 000 pund, eller cirka 11 200 kronor, varje månad på sitt utseende. I kostnaderna ingår smink, botox och injektioner som gör att man ser solbränd ut. Utläggen är så stora att han nästan gått i personlig konkurs.

Hans beroende började efter att han blev dumpad av sin flickvän som han varit tillsammans med i tolv år. I samband med uppbrottet började operationerna och de dagliga rutinerna.

– Jag sålde alla hennes prylar och använde pengarna till att betala för botox. Allt jag gjorde innan var för henne och nu kan jag satsa på mig själv, säger Ryan till Daily Mail.

Ryan satsar helhjärtat bli att bli modell, men det kommer med ett pris. Enligt Daily Mail har han kreditkortsskulder på omkring 250 000 svenska kronor.

Drömmen är att leva ett glamoröst liv med en ny kvinna i livet.

Ryan jobbar i vanliga fall som butikschef för en klädes- och sminkkedja. Det "sjukaste" som han någonsin har gjort för att ändra sitt utseende är att han använt en gammal teknik som gör att fötterna blir mindre. Allt för att Ryan inte tyckte att "hans fötter passade till sina favoritbyxor".

25-åringen har också haft problem med sin hälsa efter att han nästan inte åt någon mat och istället drack en massa alkohol. Nu känner han dock att han "aldrig känt sig lyckligare". Och att han aldrig känt sig snyggare och självsäkrare.

Läs också om killen som betalade 45 000 kronor för magrutor. Sen också om killen som lagt 1,5 miljoner (!) kronor på att operera om sig till en Ken-docka.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!