Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Trött på slapp och rynkig pung? Nu finns det botox för juvelerna

- 22/09/2016, 19:12 -
Scrotox är nu en grej.
1 av 3

Scrotox är nu en grej.

Instagram/Emojipedia

Det kan fräscha upp din pung.
2 av 3

Det kan fräscha upp din pung.

Instagram

Men den lovar mer än den faktiskt levererar. Tyvärr.
3 av 3

Men den lovar mer än den faktiskt levererar. Tyvärr.

TT NYHETSBYRÅN

De här fantastiska fördelarna får du om du skulle vilja botoxa pungen – eller använda "scrotox".

Du kanske har en helt normal pung. Visst, den blir svettig men det händer alla pungbärare. Och den har kanske blivit rynkig med tiden. Helt normala saker alltså, men ändå känner du kanske att det har gått för långt nu?

Då kan du vara lugn, det finns en lösning.

Giphy

Om du nu är trött på din rynkiga och svettiga pung så kan du fixa – scrotox. Eller botox för din pung, ditt scrotum.

Priset? 2 800 brittiska pund, eller cirka 31 230 svenska kronor, för att fräscha till pungen med allt från att bara göra själva "säcken" kortare till att använda botox för att göra den lenare.

Det senaste året har önskemålen om scrotox dubblats. I alla fall hos Transform i Storbritannien. Det menar deras klinikchef Mark Norfolk när han pratat med brittiska Metro.

Okej, nu undrar du säkert:

Giphy

Jo, dels så minskar scrotox den fruktade pungsvetten enligt Norfolk. Dessutom minskar faktiskt rynkorna. I alla fall en del.

– Det kommer inte ha jättemycket effekt på rynkorna eftersom skinnet är så löst. Då måste du operera bort hud i så fall, säger Mark Norfolk.

Den största grejen? Jo, pungen. Pungen ser större ut till följd av att musklerna slappnar av. Men vilken är den vanligaste scrotox-användaren?

Det är inte den ökände pungkliaren Joachim Löw, vad vi vet. Tydligen så är det cyklister och löpare som vill minska de jobbiga irritationerna som orsakas efter allt svett och all friktion.

En brasklapp här är att patienter som vill genomföra ingreppet inte bör få upp förhoppningarna för mycket. Det kostar mycket och är riktigt obekvämt för en otroligt liten effekt, skriver brittiska Metro.

Någon som är sugen? Kanske den här killen som fick sin pung deformerad efter en hundattack?

Giphy