Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dejtingappens nya regler – de här bilderna kommer att förbjudas

- 13/10/2016, 21:09
1 av 2

TT

2 av 2

Faksimil blog.bumble.com

Reglerna är satta för att man ska tänka på hur man beter sig på appen.

Är du en person som hänger mycket på dejtingappar så har du nog sett många olika selfies som profilbilder. En klassiker är en selfie i spegeln där man ser personen i fråga stå med en glatt leende.

Det är precis den här typen av selfie som är förbjuda i dejtingappen Bumble. På företagets blogg har de skrivit och illustrerat vilka typer av bilder som är okej och vilka som inte är okej.

Om man vill ha en bild där man har badkläder på sig ska man vara på stranden eller i havet. Men får alltså inte stå inomhus framför spegel till exempel då det påminner för mycket om underkläder.

Man får inte heller ha bilder på sig själv i underkläder, skriver Metroxpress.

Reglerna är satta för att man framför allt ska tänka på att hur man beter sig i appen är hur man skulle bete sig i verkligheten.

Men också för att de profiler med spegel-selfin är de profiler som många bara bläddrar förbi. Samt att 86 procent av de konton som blir anmälda är profiler med spegel-selfin.

På bloggen menar de att man ska föreställa sig att man är på en restaurang när man är på appen. För man skulle kanske inte gå på restaurang i bara underkläder.

Bildkälla: Faksimil blog.bumble.com

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Tycker du reglerna verkar bra?