De förtjusande vaginorna kommer i flera olika färger.
1 av 5
De förtjusande vaginorna kommer i flera olika färger. - Foto: Feltonmelons/Pixabay
Du kan välja att dekorera din julgran med dem.
2 av 5
Du kan välja att dekorera din julgran med dem. - Foto: Pixabay
Eller bara ha dem som prydnad året om.
3 av 5
Eller bara ha dem som prydnad året om. - Foto: Feltonmelons
De är helt handgjorda och alla har en bjällra som klitoris.
4 av 5
De är helt handgjorda och alla har en bjällra som klitoris. - Foto: Feltonmelons
De är helt enkelt förtjusande.
5 av 5
De är helt enkelt förtjusande. - Foto: Feltonmelons

Här är vaginorna – som kommer att förgylla din jul

Inget säger julstämning som superfina julvaginor.


Julen närmar sig med stormsteg och med den kommer en av de mysigaste sakerna med årstiden: att få pynta sitt hem med en massa små underbar dekorationer. Och för att inte nämna det roligaste av allt – klä granen.

Och vad passar då inte bättre för din gran än ett gäng med färgglada, vackra, mjuka och plingande vaginor? Vaginorna är alla handgjorda av filt och har en bjällra som klitoris, skriver Metro UK.

Bildkälla: Feltonmelons

Enligt företaget Feltmelons är det bara att stryka över bjällran för att ha lite julroligt. De kommer i en stor variation av färg och form. De rosa är fina, men de gröna kanske känns mer juliga?

Du kan även välja mellan en liten och diskret julvagina eller ha en rejäl en i toppen av din gran. Oavsett vad du väljer så är det ett helt underbart koncept och vi kan inte vänta med att få klä in våra julgranar i mjuka, fluffiga och helt förtjusande vaginor, skriver Metro UK.

Bildkälla: Feltonmelons

Men om du vill ha din vagina innan jul är det nog bra om du beställer den redan nu då företaget är baserat i Kanada och det kan ta ett tag att få sitt paket till Sverige.

Nyheter24 har tidigare skrivit om de superfina vagina-emojisarna som få känner till och att världens snyggaste vagina nu blivit utsedd.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Jul
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du pynta med vaginor i år?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.