Torsdag 26 Maj
Stockholm

Experten varnar för sextrenden: "Kan vara en obehaglig överraskning"

En ny sextrend är här.
1 av 4
En ny sextrend är här. Foto: TT/Pixabay
Nämligen att använda tigerbalsam i underlivet.
2 av 4
Nämligen att använda tigerbalsam i underlivet. Foto: Pixabay
Det får det att hetta till.
3 av 4
Det får det att hetta till. Foto: TT
En kvinna fick två fontänorgasmer när hon använde tigerbalsam.
4 av 4
En kvinna fick två fontänorgasmer när hon använde tigerbalsam. Foto: Pixabay

Den här nya sextrenden kan garanterat få det att hetta till – men vågar du testa den?

Kommentera (22)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sexställningar, leksaker, miljöombyten, partnerbyten eller kanske till och med strepsils i munnen vid oralsex – det finns en hel del olika sätt att få sexlivet att hetta till.

Och med en ny sextrend kan du få det att hetta till extra mycket där nere – nämligen att smörja in underlivet med tigerbalsam.

Får det att bränna till

Linimentet får det att bränna till och kan få det att smärta till – samtidigt som minsta vindpust får underlivet att kyla till.

Och det är just den där smärtan som många verkar söka efter.

– Smärta är något som gör mig upphetsad och känslan av att inte kunna kontrollera det. Jag njuter sexuellt av det, berättar en kvinna för Nyheter24.

Hon berättar att hon använder det främst när hon onanerar.

– Oftast lägger jag på det och väntar en stund så det får börja bränna innan jag ens börjar röra mig själv. Lite som förspel på egen hand. Andra gången lägger jag på det samtidigt som jag börjar smeka mig för att på så sätt få smärtpeaken samtidigt som orgasmen, berättar hon.


Fick fem orgasmer

För vissa kvinnor kan linimentet ha en dämpande effekt, och de använder det för att hindra orgasmen att komma för tidigt. Men andra använder det för att komma snabbare – eller mer.

En annan kvinna Nyheter24 talar med använde det i samband med en session med sin master*. Under en kvart fick hon hela fem orgasmer.


– Orgasmerna byggdes upp under en längre tid och jag blev mindre känslig. Vilket var skönt efter 40 minuters kommande. Orgasmerna blev starkare på det sättet och jag fick även två fontänorgasmer, som jag aldrig får på egen hand.

Kan ge en "obehaglig överraskning"

Men, hur bra är det då egentligen att smörja in underlivet med tigerbalsam?

– Det beror på var man smörjer och vilken typ av effekt man vill ha. Man ska inte använda det på slemhinnor, det vill säga inre blygdläppar, insidan, ollonet eller innanför förhuden om man har en sådan, berättar Johan Nilsson, sjuksköterska och sexualupplysare på UMO.se, för Nyheter24.

Risken med att smörja in tigerbalsam på känsliga delar är att kan svälla och bli ömt.

– Jag tänker att det kommer göra ont – det kommer bränna och inte vara så skönt. Om det inte är det man vill åt kommer man få en obehaglig överraskning.

Men att smörja in på vanlig hud, på penis och venusberget ser Nilsson ingen fara med.

Vad finns det för sexuella fördelar?

– Om man bortser ifrån att man använder det i syftet att det ska göra ont, att det är själva poängen, så ser jag inget riktigt syfte med det. Då finns det bättre saker att använda – som värmande massageoljor som finns på Apoteket, eller hudkrämer och glidmedel.

Om du vill prova på trenden är det bra att tänka på att tigerbalsam inte går att torka bort – då riskerar du att sprida ut det. Ha babyolja och handduk till hands för att få bort det.

*Master används ibland som titel på den dominerande partnern inom en BDSM-relation.

Läs även om vad du kan använda som glidmedel – som kan finnas i ditt skafferi och 7 saker du absolut inte bör ha i din vagina.

Blir du nyfiken på att prova den här sextrenden?
Tack för din röst!
Kommentera (22)
Kopiera länk
Dela