Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

6 saker du tyckte var astöntigt förut – som är supercoolt nu

- 04/02/2017, 15:13 -
Coolt med glasögon!
1 av 2

Coolt med glasögon!

ABC/Stella

Och fannypack??
2 av 2

Och fannypack??

Stella Pictures / Stella Pictures

Tiden går fort, saker och ting förändras – och helt plötsligt är det som sågs som töntigt det coolaste som finns.

Trender kommer och går. Samtidigt som trenderna utvecklas så ändras också sättet hur den stora majoriteten ser på saker och ting.

Inte för att säga att alla tycker samma sak, men det verkar helt klart blivit en övergång från det som setts som riktigt töntigt – till det som nu är det coolaste som finns.

1. Tjocka ögonbryn

Det var en gång i tiden trendigt med plockade och riktigt smala ögonbryn. Nu kämpar folk för att få riktigt tjocka bryn – och det gäller även killar. Revanschen är här.

Giphy

2. Tjocka glasögon

Varför retades folk för att de hade glasögon förut? Ännu en revansch – nu har folk på sig fejkglasögon för det är så trendigt.

Giphy

3. Jeans med hög midja

Ingen ville vara Urkel (för er som inte minns så var han en tv-karaktär känd för sin ocoolhet). Nu är den höga midjan inne – och även bland killar. Häng? Inte coolt längre.

Giphy

4. Att var smart

Plugghäst? Nu är det inne att vara smart. Att satsa på höga betyg och spela quiz är coolt. Att vara dum är ute.

Giphy

5. Att vara nördig

Att hitta en stor passion är nu sett som någonting unikt och viktigt för sitt unika brand. Nördig betyder helt enkelt att man har hittat den rätta hobbyn – och det är inte ocoolt.

6. Fannypacks

Magväskor som var det töntigaste som fanns kan ha fått en revolution. Kolla bara på den här bilden på Khloe Kardashian och säg att det är fult och ocoolt:

Stella

We dare you. Har vi glömt någonting? Kommentera gärna artikeln nedan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.